Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Czy w ogóle był gdzieś słownik definiujący terminy: fotograf, fotografik, foto-ziutek, kotleciarz, amator, armator, zaawansowany amator, zawąsowany armator, anal(og)owy orthodox, pełnoklatkowiec, średniofrontowiec?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Fotografik to termin czysto polski, powstał jeszcze przed wojną w celu odróżnienia artystów od fotografów - rzemieślników. Artysta fotograf = fotografik.
fotoobibok, fotoszopek, fotoparazzo, fornit, fondue, fafarafa
Mnie tylko raz (za to był to zmasowany atak), ale to znaczy mniej więcej tyle, że nie mają jakichś mocno wygórowanych wymagań. A, przypomniało mi się, że Wojtka też chcieli na Moda a to już desperacja

PS W sumie to przypomniałem sobie kulisy tej akcji modowej i chyba było jakieś głosowanie, ale ostatecznie stanęło na tym, że brali każdego kto nie miał na tyle instynktu samozachowawczego by odmówić

- Owain
- Nasz Czelnik
Mnie raz za poprzedniego admina. I drugi raz za obecnego. Jakoś krótko po zmianie właściciela właśnie. Nawet obecny admin przysłał mi PW w tej sprawie. Możliwe, że to był ten powszechny nabór, bo wtedy zosiek został modem, topek i jeszcze kilka osób. Za pierwszym razem ekonet pisał, ale że z Krzyśkiem się dobrze znamy, to mu powiedziałem, żeby się nie wygłupiał.
- vid3
- Kontakt:
Nad tym czuwa już od dawna jako Supermod.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Huje.
A gryllów u mnie nie było, więc Czelnik nie konfabuluj.
A gryllów u mnie nie było, więc Czelnik nie konfabuluj.