Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Post hoc non est propter hoc.
Oficjalne dane. Wszyscy umrzemy. Na 100%
Dodano po 5 minutach 51 strzałach znikąd:
ALe super, że to właśnie Szerpowie zdobyli K2
-- i to razem, to takie krzepiące.. A polaczki oczywiście już deprecjonują z Adamem Bieleckim na czele. Nie mogę tego kolesia.
Dodano po 5 minutach 51 strzałach znikąd:
ALe super, że to właśnie Szerpowie zdobyli K2
-- i to razem, to takie krzepiące.. A polaczki oczywiście już deprecjonują z Adamem Bieleckim na czele. Nie mogę tego kolesia.
- cichykot
- Tamarukam
- danz1ger
Już teraz drażni mnie fakt, że nie będę świadkiem tego, co jeszcze wystruga Homo Sapionc.
Shoot First, Ask Questions Later.
Kiedyś Cze4rny polecał do kupienia coś takiego, że nie trzeba wiercić dziur w ścianach? Nie taśmę. Za chińskiego pierożka nie mogę sobie przypomnieć co to było a niestety nie mogę znaleźć i nie zrobiłam screenu. Pamięta może ktoś co to było?
Kurczę, kostucha działa. Właśnie dowiedziałem się, że zmarł kolega, anglista, rok starszy ode mnie, na brain tyre fire. 
A jutro jest pogrzeb mojej koleżanki z klasy w liceum, też anglistki, profesor literatury na fil ang. Zmarła z powodu wylewu krwi do mózgu, po kilku tygodniach, nie odzyskując przytomności, o ile mi wiadomo. Powinienem iść na pogrzeb, ale waham się, bo nie jestem w formie.

A jutro jest pogrzeb mojej koleżanki z klasy w liceum, też anglistki, profesor literatury na fil ang. Zmarła z powodu wylewu krwi do mózgu, po kilku tygodniach, nie odzyskując przytomności, o ile mi wiadomo. Powinienem iść na pogrzeb, ale waham się, bo nie jestem w formie.

Nigdzie nie idź. Zimnica taka a Ty z tymi płucami. Pomyśl o koleżance. Powspominaj wspólne chwile. Jej to wisi kto będzie na pogrzebie. Odwiedzisz Ją w bardziej sprzyjającym czasie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To samo pisałem wcześniej.
- danz1ger
Shoot First, Ask Questions Later.
No właśnie tak się zastanawiam.
Nastrój mam dość pogrzebowy i bez pogrzebu.
Do tego jeszcze te pogody...