Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- von Boroszlo
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Ja nie wiem czy rozumiem.
2% podatku od przychodu z reklam przy znacznych ulgach podatkowych PIT i możliwości księgowania dochodu za granicą to zdecydowanie powód do wkurwu, ale pewnie nie do żałoby.
Po niedawnym, słabo przez media komentowanym opodatkowaniu prądu i wody zagrywanie "wolnością mediów" wygląda histerycznie. Szczególnie w sytuacji, kiedy praca w usługach w Polsce jest w dużej mierze nielegalna i nie można wypić kawy w kawiarni.
Moim zdaniem kopnęli się sami w kolano. Ciekaw jestem ile osób sprawdziło dzisiaj ile kosztuje abonament Netflixa i HBO.
Nie jestem fanem podatków (kto jest), ale gdybym miał wybór, wolałbym opodatkować reklamy niż prąd.
2% podatku od przychodu z reklam przy znacznych ulgach podatkowych PIT i możliwości księgowania dochodu za granicą to zdecydowanie powód do wkurwu, ale pewnie nie do żałoby.
Po niedawnym, słabo przez media komentowanym opodatkowaniu prądu i wody zagrywanie "wolnością mediów" wygląda histerycznie. Szczególnie w sytuacji, kiedy praca w usługach w Polsce jest w dużej mierze nielegalna i nie można wypić kawy w kawiarni.
Moim zdaniem kopnęli się sami w kolano. Ciekaw jestem ile osób sprawdziło dzisiaj ile kosztuje abonament Netflixa i HBO.
Nie jestem fanem podatków (kto jest), ale gdybym miał wybór, wolałbym opodatkować reklamy niż prąd.
Gundrum von Grynberg
a jak się okaże, że w tym getcie jest lepiej niż w tamtym ? to jest całkiem realne dla tych którym prawie wszystko wychodzi na wspak 

Ostatnio zmieniony 10 lut 2021, 21:19 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
- vid3
- Kontakt:
Pewnie wiecie albo nie, że kieleckie "Echo dnia" przejął Orlen.
Ciekawi mnie los redaktora który wypomniał pewnej Kryśce pobyt w SPA.
Ciekawi mnie los redaktora który wypomniał pewnej Kryśce pobyt w SPA.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przepraszam, ale nie bądźcie Nikoniarzami, którzy wciąż żyją tylko płaczem, że dobry sprzęt jest drogi a tani do dupy.
Chcecie filmy za darmo, to musicie strawić reklamy.
Nie chcecie reklam, to musicie zapłacić.
PS Ja za HBO, Netflixa, itp. płacę.
Chcecie filmy za darmo, to musicie strawić reklamy.
Nie chcecie reklam, to musicie zapłacić.
PS Ja za HBO, Netflixa, itp. płacę.
tam też nie jest zero jedynkowo i są frakcje, więc komuś od nich może być na rękę uwalenie kryśki
paradoksem może byc to, że wsród nich jest bardziej zacięta wojenka niż pomiędzy nimi i opozycją
paradoksem może byc to, że wsród nich jest bardziej zacięta wojenka niż pomiędzy nimi i opozycją

Ostatnio zmieniony 10 lut 2021, 21:25 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
- von Boroszlo
Słusznie prawisz. Dobra prasa czy film kosztuje. Reklam tam jest mniej.
Gundrum von Grynberg
Bo kto bogatemu zabroni płacić?

- vid3
- Kontakt:
Płacę za HBo, NeTflixa i tam oglądam. Od kilku lat.
Ale czasami oko zawiśnie na włączonym tivi, chwila zaciekawienia, o .. dobre, albo warto zobaczyć po raz kolejny i ... kubełek wody w postaci reklamy.
Ale czasami oko zawiśnie na włączonym tivi, chwila zaciekawienia, o .. dobre, albo warto zobaczyć po raz kolejny i ... kubełek wody w postaci reklamy.
W sumie masz rację. Tym bardziej jestem przeciw. Bo co, opowiem Ci bajeczkę tylko najpierw kup czekoladę.
- vid3
- Kontakt:
Ja pierdu, interia też się zlisiła.
Nie lubię tego portalu ze względu na wszechobecne reklamy wyłażące z każdego kąta.
Kliknąłem sobie na https://www.maxmodels.pl/ a tu dupa.
Nie lubię tego portalu ze względu na wszechobecne reklamy wyłażące z każdego kąta.
Kliknąłem sobie na https://www.maxmodels.pl/ a tu dupa.