Dokładnie. Jesteśmy na innym etapie. Ja na dobrą sprawę to nawet nie wiem czego potrzebuję. Poza tym nie umiem jeździć w terenie. Wziąłem, bo tani, jak się nie spodoba to pewnie sprzedam w przyszłym roku bez większej straty. A na razie będzie do nauki, jako dojazdówka do pracy na zimę a przy okazji może się dowiem czego mi brakuje. Oponki w plusie to tak sobie pomyślałem, że na zimę się przydadzą. Będzie trochę łatwiej w śniegu. Apgrejdów na razie nie planuję, bo nawet za bardzo się nie orientuję co tu można zmienić. Domyślam się, że hamulce pewnie budżetowe, z krótkimi klamkami co chyba jest na plus (?), no i widelec też jakiś sprężynowy o skoku 120mm więc pewnie szału nie ma. Droppera also brak. To pewnie te 3 rzeczy, ale to o ile mnie ten rower podejdzie. Jak nie to będę przynajmniej wiedział czego chce. Bo te Mariny, Canyony i fule od deka co se oglądam to chyba jednak dla bardziej zaawansowanych albo przynajmniej dla tych co mają jakieś pojęcie.
Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dziękuję, Marcinie.
W głębi serca wiedziałem, że doceniasz mój profesjonalizm, lecz jesteś zbyt nieśmiały, by otwarcie to przyznać.

Doceniam od dawna, nawet jakoś niedawno prosiłem o radę. To raczej tobie Wojtku wrodzona nieśmiałość nie pozwala tym profesjonalizmem się chwalić.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To niestety smutna prawda i od lat cierpię z tego powodu na głęboką depresję, jednak wrodzona skromność nie pozwala mi chwalić się tym ani tu, ani na Facebooku jak niektórzy.
Wiadomiks. Depra chorobą niemęską, nie ma się czym chwalić.
Wystarczy przestać być smutnym.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Oczywix.
- danz1ger
Bogusław, strasznie negatywny ostatnio się zrobiłeś.
Myślę, że ten Roscoe to I D O L O dla Ciornego
roscoe:
rzeczownik
spluwa, giwera, gnat (slang)
roscoe:
rzeczownik
spluwa, giwera, gnat (slang)