Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: wpk »

Ile waży rower?
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

Za malo. Gdyz mu dynda KIEROWNICA
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

aisoglaM pisze: 25 lut 2021, 20:43 Za malo. Gdyz mu dynda KIEROWNICA
Wylękniony bluźnierca
Dotulałeś do serca
W utajeniu dyndące te dwie
Unoszone gorąco
Unisono dyszące
Jak ja cała, w domysłach i mgle...
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

aisoglaM pisze: 25 lut 2021, 18:50 oj dobra, nie umiem. Nie mam ochoty walczyć. Chciałam pokazać Magdzie kolekcje damskich torebek na wiosnę.
I tak dziękuję za pamięć! :)
Ligo

Post autor: Ligo »

danz1ger pisze: 25 lut 2021, 17:25 Należałoby zawiesić parę ministrów. Skutecznie.
Mądrego to i miło posłuchać.

Ja wiem jedno - jeśli ktoś przychodzi i zawraca dupę, że da ci pieniądze, to tylko wyłącznie po to, żeby ci je zabrać.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Pierdolę i chyba przestaję oglądać TVN. Napiszecie, że TV to gówno i nie oglądacie, ale dla mnie to takie terapeutyczne że cokolwiek w domu gada, muszę się przyzwyczaić do samotności. No ale ad rem. TVN, w tym TVN24, który w zasadzie tylko oglądałem bo na TVN to tylko fakty, przejęło pałeczkę od TVP i w kółko to samo napierdalanie na rządzących. Fakt, mają rację, w sensie że napierdalanie jest de facto słuszne, ale do chuja, to ma być tv informacyjna. I o ile na TVP tylko Zenek i wychwalanie rządzących i jebanie rządów PO-PSL, w kółko to samo, Rostowskiego, który powtarza że "na to po prostu pieniędzy nie ma" puszczają w kółko, to na TVN24 zaczęło się to samo. Porzucili niemal jakiekolwiek inne tematy interesujące widza, których chciałby się dowiedzieć co się poza PISem dzieje w kraju czy na świecie. Więc chyba zacznę patrzeć na Polsat, choć się nim trochę brzydzę.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

Owain pisze: Napiszecie, że TV to gówno i nie oglądacie..
+100
Owain pisze:..ale dla mnie to takie terapeutyczne że cokolwiek w domu gada, muszę się przyzwyczaić do samotności.
Seba, audiobook lekarstwem na całe zło?
Gadania tam dużo, czasem nawet z sensem, a nawet jak nie to pewnie mniej wqrwiającego jak w telewizorni, bez znaczenia z jakiego obozu politycznego nadają.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Właśnie.
Przemówienia Gomółki wydał ktoś na audio?
Bo nadawały by się.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Nie wiem czy bym się skupił, galopada myśli, TV jest takim tłem, nie siedzę nigdy i nie oglądam, raczej leci jak gotuję, sprzątam... No ale tu nie idzie o moje nawyki, tylko na fakt, jak TVN poszło w galopie zatracając swój informacyjny charakter. Tylko Obajtek, pedofilia, Macierewicz, kłamstwo vatowskie... Nie, to świetnie, że o tym mówią, bo to istotne i może nikt inny by się tym nie zajął, ale powtarzają to w kółko w każdym newsie po pięć razy i generalnie brak innych wiadomości z kraju i ze świata.
Już kumple z roboty stwierdzili, że Polsat zaczął być bardziej merytoryczny i wyważony, patrzy na racje obu stron a jednocześnie moc innych ciekawych i ważnych informacji. No cóż, że się brzydzę Polsatem za te wszystkie paradokumentalne gówna, za to że oni wychowali polaków na disco-polo. Ale newsy mogą być.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
von Boroszlo

Post autor: von Boroszlo »

Telewizor mam w kuchni w firmie. Przeważnie leci TVN Info. Żadko korzystam z tej kuchni, ale czasem zaglądam z fascynacją. Zdumiewa mnie zdolność do nagłej zmiany narracji.
Wybory 2020, te unieważnione: Kaczyński wykończy Polaków kopertami śmierci, Hołownia dostaje 80% czasu antenowego.
Miesiąc później: ci sami eksperci od kopert śmierci mówią o tym, jak rząd wprowadza bezsensowne, rujnujące gospodarkę ograniczenia, Hołowni brak, 80% czasu dostaje Trzaskowski.
Orwellowskie.
Innej telewizji nie oglądam. Szum raczej mi przeszkadza niż pomaga. Oglądając w firmie raz w miesiącu jestem pod wrażeniem jakości reklam, które uważam za propagandę na naprawdę wysokim poziomie. Jak dla mnie mogłyby one lecieć zamiast programów informacyjnych.
Gundrum von Grynberg
ODPOWIEDZ