Rowerowe dyr-dymały

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Rowerowe dyr-dymały

Post autor: wpk »

E, tam.
Dla Marcina tylko i wyłącznie model NIGG4 przecież.
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

zdyboo pisze: 06 wrz 2021, 10:48 Bogusław, strasznie negatywny ostatnio się zrobiłeś.
To wszystko przez te ilfordy i kodaki, tudzież rózne wiadomości i trochę nawet przez seriale o treści bandyckiej. Muszę przestać oglądać i czytać i zamiast negatywów wywoływać tylko pozytywy. W jakimś pdf-ie kodaka widziałem przepis na robienie pozytywó z t- maxa albo trixa. Muszę poszukać.
Shoot First, Ask Questions Later.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Zmień kasetę na trzynastozgłoskową.
Awatar użytkownika
danz1ger

Znaczy na magazynek na trzynaście naboi?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Dokładnie.
gavin

Post autor: gavin »

Wuje nie wysłały jeszcze mojej szosufki.
Awatar użytkownika
danz1ger

Trzeba było gadać z ciotkami.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

wpk pisze:E, tam.
Dla Marcina tylko i wyłącznie model NIGG4 przecież.
Niestety robią tylko w rozmiarze xxl :(

Dodano po 54 minutach 8 strzałach znikąd:
I tradycyjnie kilka pytań od być może przyszłego plusiarza. Z tego co czytam to nie są to takie bezobsługowe oponki. Ponoć bardzo istotne jest odpowiednie dobranie ciśnienia. I tu pierwsze pytanie. Czy wystarczy do tego jakaś zwykła pompka z pomiarem ciśnienia czy lepiej sobie kupić jakiś elektroniczny manometr a jeśli tak to jaki. Pytam bo piszą, że taką oponę dużo łatwiej uszkodzić. Albo złapać, ten tego, snejka. I tu przechodzimy do drugiego pytania. Zdyb twierdzi, że do mtb to najlepiej tubles, a odnośnie plusów to czytam, że to nawet konieczność. Jeśli to prawda to co konkretnie potrzebuję by przejść na bezdęcie? To są jakieś gotowe systemy czy muszę kupować jakieś taśmy, wentylki itd. Opony jak rozumiem, oprócz kół, też muszą być tublesredy? Takie kendy havok 2.8 które już są w roweryku się nadają czy są jakieś lepsze wybory w rozsądnych pieniądzach? Opony(ę) i tak mam w planie zmienić, bo bieżnik w jednym kole z lekka zjechany a zima idzie. Poza tym, że z tego co czytam i co mnie bardzo zdziwiło plusy na śniegu i błocie średnio sobie radzą. Hmm.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

I tradycyjnie kilka pytań od być może przyszłego plusiarza. Z tego co czytam to nie są to takie bezobsługowe oponki. Ponoć bardzo istotne jest odpowiednie dobranie ciśnienia. I tu pierwsze pytanie. Czy wystarczy do tego jakaś zwykła pompka z pomiarem ciśnienia czy lepiej sobie kupić jakiś elektroniczny manometr a jeśli tak to jaki? Pytam bo piszą, że taką oponę dużo łatwiej uszkodzić. Albo złapać, ten tego, snejka. I tu przechodzimy do drugiego pytania. Zdyb twierdzi, że do mtb to najlepiej tubles, a odnośnie plusów to czytam, że to nawet konieczność. Jeśli to prawda to co konkretnie potrzebuję by przejść na bezdęcie? To są jakieś gotowe systemy czy muszę kupować jakieś taśmy, wentylki itd. Opony jak rozumiem, oprócz kół, też muszą być tublesredy? Takie kendy havok 2.8 które już są w roweryku się nadają czy są jakieś lepsze wybory w rozsądnych pieniądzach? Opony(ę) i tak mam w planie zmienić, bo bieżnik w jednym kole z lekka zjechany a zima idzie. Poza tym, że z tego co czytam i co mnie bardzo zdziwiło plusy na śniegu i błocie średnio sobie radzą. Hmm.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

cz4rnuch pisze: 06 wrz 2021, 18:04 Niestety robią tylko w rozmiarze xxl :(
Wam, postsl4veowym neg4tywom z wielkimi, to wszystkiego mało. :(
cz4rnuch pisze: 06 wrz 2021, 18:04 Czy wystarczy do tego jakaś zwykła pompka z pomiarem ciśnienia czy lepiej sobie kupić jakiś elektroniczny manometr a jeśli tak to jaki.
Musi, po prostu MUSI mieć Wi-Fi.
Inne są passe.
ODPOWIEDZ