Wygląda jakby ciągle jeszcze cedziła przez zęby owe "spierdalaj".Owain pisze: ↑01 mar 2021, 19:12 Moja "koleżanka" z podstawówki, liceum i ze studiów. Poznałem ją bliżej, gdy zaczepiłem ją gdzieś kole 6 klasy podstawówki jak niosła naręcze masek gazowych, a ja zapytałem, czy pokaże jedną. Odrzekła mi śwarno: "spierdalaj!". Znana karateczka, mistrzyni świata w tej dziedzinie oraz długoletnia radna z ramienia SLD, PO a teraz jak widzę, romansik z Solidarną Polską. Ech...
![]()
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- danz1ger
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dałeś i dajesz.
Ciorny rulezował łod kołyski!
Niekoniecznie. Dzieckiem byłem melancholijnym, żeby nie powiedzieć smutnym. A, że zmiana kosztuje sporo wysiłku to już tak mi zostało 

Czy byles na okladce Bobovitu?
Chyba nie. To jakiś pedofilski świerszczyk? A odkładając idiotyczne żarty na bok, to poszło mi szkło w ramce od grafiki, dość dużej 130x90, i się zastanawiam czy zamiast szkła nie ma czegoś bardziej wytrzymałego a przy okazji lżejszego? Bo ramka jest alu. Będzie widać różnicę między szkłem a jakimś pleksi?
Przy tym formacie będzie. Cienkie pleksi, które najlepiej udaje szkło będzie się falowało, a grube będzie słabo udawało szkło. Inna kwestia czy będzie to przeszkadzało. Mam ramki z plexi, ale w małym formacie 30x40 cm i trzeba się mocno przyjrzeć, że to nie szkło. Próbowałem też z większymi 50x70 cm i niestety już przy takim formacie było widać, że to nie idealnie płaskie szkło.
Tss od razu widać, że nie mam dzieci. O vibovit mi chodziło. Czyli o te bobaskowe suple co sie wysypywalo na reke j lizalo. Pierwsza kokaina. Tylko żółta z tego co pamiętam. Na okładkach byly urocze bobasy
- Owain
- Nasz Czelnik
Na Vibovicie byłem ja!!!

Cz4rnuch mógł być no najwyżej na Visolvicie

Cz4rnuch mógł być no najwyżej na Visolvicie

Sowy nie są tym, czym się wydają...