Prawdę powiedziawszy, to wydaje mi się najłatwiejsze. Trudniejsze jest osiągnięcie efektu dla którego te namowy czyniono.
Conik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Conik
Jarek wie, co mówi, a mówi prawdę. Mateusz, nie rozumiem, jaki Konrad mógłby mieć problem modelką - pod warunkiem, że jest w miarę normalna. 
A nad Wigołąbką to już trochę fajnych zdjęć powstało, niestety, wciąż nie mam zgody na publikację...

A nad Wigołąbką to już trochę fajnych zdjęć powstało, niestety, wciąż nie mam zgody na publikację...

- Owain
- Nasz Czelnik
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Conik
A podobno w akcie chodzi tylko o jedno, ciągle o to samo i świat się wkoło jednego kręci.
W przedostatniej pracy brakuje mi prawdziwego dowalenia widzowi. Jest jazda emocjonalna, brakuje przyłożenia warsztatowego. Tutaj światło wydaje mi się potrzebne, jako element potężnej ofensywy. Zamiast tego dostaliśmy lekki kontratak przeciwnika.
W przedostatniej pracy brakuje mi prawdziwego dowalenia widzowi. Jest jazda emocjonalna, brakuje przyłożenia warsztatowego. Tutaj światło wydaje mi się potrzebne, jako element potężnej ofensywy. Zamiast tego dostaliśmy lekki kontratak przeciwnika.