póki co z bezpiecznej odległości - 5-6 km w linii prostej.jo44 pisze:Nadajesz z, czy spod?danz1ger pisze:Kurkowa 12 Gdańsk
Propozycje zmian na forum
- danz1ger
Re: Propozycje zmian na forum
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Chciałbym się upewnić, że pisząc "małą strzałkę"masz na myśli małą strzałkę znajdującą się po prawej i oznaczoną dymkiem "Wyświetl najnowszy post".rbit9n pisze:te, a kiedy zrobicie, żeby kliknięcie w tytuł (a nie w tę małę strzałkę) przeniosło do pierwszego nieprzeczytanego wpisu, a nie na sam początek. zdaje się że to Owensowi byłoby na rękę, czy też oko.
Tak?
Ona jest po lewej. Ta strzałka.
To chyba ta sama, co u mnie jest po prawej i w zasadzie nie jest strzałką, tylko wygląda jak leżąca litera T. Albo jak strzałka z bardzo tępym grotem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Moi dobrzy ludzie!
Czy Wy obaj w takim razie macie na myśli ikonkę leżącego psi (psi jak psioniczni), znajdującą się po lewej i w przypadku istnienia nieprzeczytanych przez danego forumowicza postów oznaczoną kolorem pomarańczowym oraz dymkiem "Nieprzeczytane posty"?
Czy Wy obaj w takim razie macie na myśli ikonkę leżącego psi (psi jak psioniczni), znajdującą się po lewej i w przypadku istnienia nieprzeczytanych przez danego forumowicza postów oznaczoną kolorem pomarańczowym oraz dymkiem "Nieprzeczytane posty"?
Ja mam na myśli strzałkę, która - jeśli są nieprzeczytane posty - pojawia się między wspomnianą ikonką a tematem wątku. Opatrzona jest dymkiem "idź do pierwszego nieprzeczytanego postu" czy jakoś tak.
- programista
- Beetlejuice
Uwaga uwaga! Z dniem dzisiejszym funkcje odnośnika do pierwszego nieprzeczytanego posta przejmuje Tytuł tematu. Małej strzałce
jest bardzo przykro, że nikt ją nie chciał klikać. Proszę o przetestowanie i informacje czy nowe rozwiązanie spełnia wasze oczekiwania.

Klikałem!programista pisze:...Małej strzałcejest bardzo przykro, że nikt ją nie chciał klikać...
Z wyrazami niepohamowanego oburzenia.
Jan
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Chamowatego oburzenia?
Ja klikałem poziome psi po lewej i działało.
Ja klikałem poziome psi po lewej i działało.
- programista
- Beetlejuice
Mała strzałka poczuła się doceniona, lecz obawiam się, że to jedyna dobra rzecz jaka ją dziś spotka. Jeśli tytuł tematu sprawdzi się w nowej funkcji, proponuje usunięcie strzałki z życia forum.samek pisze:Klikałem!programista pisze:...Małej strzałcejest bardzo przykro, że nikt ją nie chciał klikać...