Propozycje zmian na forum

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
danz1ger

Re: Propozycje zmian na forum

Post autor: danz1ger »

jo44 pisze:
danz1ger pisze:Kurkowa 12 Gdańsk
Nadajesz z, czy spod? :)
póki co z bezpiecznej odległości - 5-6 km w linii prostej.
Shoot First, Ask Questions Later.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

rbit9n pisze:te, a kiedy zrobicie, żeby kliknięcie w tytuł (a nie w tę małę strzałkę) przeniosło do pierwszego nieprzeczytanego wpisu, a nie na sam początek. zdaje się że to Owensowi byłoby na rękę, czy też oko.
Chciałbym się upewnić, że pisząc "małą strzałkę"masz na myśli małą strzałkę znajdującą się po prawej i oznaczoną dymkiem "Wyświetl najnowszy post".
Tak?
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

Ona jest po lewej. Ta strzałka.
Ligo

Post autor: Ligo »

To chyba ta sama, co u mnie jest po prawej i w zasadzie nie jest strzałką, tylko wygląda jak leżąca litera T. Albo jak strzałka z bardzo tępym grotem.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Moi dobrzy ludzie!
Czy Wy obaj w takim razie macie na myśli ikonkę leżącego psi (psi jak psioniczni), znajdującą się po lewej i w przypadku istnienia nieprzeczytanych przez danego forumowicza postów oznaczoną kolorem pomarańczowym oraz dymkiem "Nieprzeczytane posty"?
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

Ja mam na myśli strzałkę, która - jeśli są nieprzeczytane posty - pojawia się między wspomnianą ikonką a tematem wątku. Opatrzona jest dymkiem "idź do pierwszego nieprzeczytanego postu" czy jakoś tak.
Awatar użytkownika
programista
Beetlejuice

Post autor: programista »

Uwaga uwaga! Z dniem dzisiejszym funkcje odnośnika do pierwszego nieprzeczytanego posta przejmuje Tytuł tematu. Małej strzałce :arrow: jest bardzo przykro, że nikt ją nie chciał klikać. Proszę o przetestowanie i informacje czy nowe rozwiązanie spełnia wasze oczekiwania.
samek

Post autor: samek »

programista pisze:...Małej strzałce :arrow: jest bardzo przykro, że nikt ją nie chciał klikać...
Klikałem!
Z wyrazami niepohamowanego oburzenia.
Jan
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Chamowatego oburzenia?
Ja klikałem poziome psi po lewej i działało.
Awatar użytkownika
programista
Beetlejuice

Post autor: programista »

samek pisze:
programista pisze:...Małej strzałce :arrow: jest bardzo przykro, że nikt ją nie chciał klikać...
Klikałem!
Mała strzałka poczuła się doceniona, lecz obawiam się, że to jedyna dobra rzecz jaka ją dziś spotka. Jeśli tytuł tematu sprawdzi się w nowej funkcji, proponuje usunięcie strzałki z życia forum.
ODPOWIEDZ