Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- cichykot
- Tamarukam
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
ło kurwa, Tomek- współczuję.
nie ma nic gorszego.
nie ma nic gorszego.
- Owain
- Nasz Czelnik
Kolega jak poszedł w lutym do dentysty to zarazili go takim covidem, że ledwo się wylizał.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
A co trzeba lizać?
No jest takie ryzyko, nawet papier, że jestem tego świadom podpisałem, ale nie było innej opcji. Tu teleporada nie wystarczy.
- cichykot
- Tamarukam
Mój tato miał takiego kolegę, co kiedyś do niego przyszedł z kombinerkami i powiedział, żeby mu wyrwał zęba, bo go napierdala. Wyrwał.
A wszystko w godzinach pracy na hali produkcyjnej, gdzie tokarki i prasy hydrauliczne wybijały rytm dnia.
A wszystko w godzinach pracy na hali produkcyjnej, gdzie tokarki i prasy hydrauliczne wybijały rytm dnia.
- Owain
- Nasz Czelnik
Scena usuwania zęba w "Cast Away" aż boli przy oglądaniu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- cichykot
- Tamarukam
mówca co chcecie, ale jak mecze cztery w życiu widziałem, to nie klęknąć przed tą pierdoloną polityczną poprawnością to trzeba mieć jaja, jak rwanie samej sobie zęba.
po raz pierwszy w życiu jestem na tak dla piłkarzy.
i proszę nie mieszać polityki do tego.
ino rozsądek własny .
po raz pierwszy w życiu jestem na tak dla piłkarzy.
i proszę nie mieszać polityki do tego.
ino rozsądek własny .
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale o co chodzi?
Robert, już na pewno są tacy co kręcą gównoburzę z tego powodu.
Woytku, w zeszłym roku policjant w USA zadusił na śmierć murzyńskiego bandytę. Z tego powodu przez stany przetoczyła się fala protestów, kradzieży i niszczenia mienia, która przybrała formę ruchu BLM - Black Lives Matters. Ktoś wpadł na pomysł, aby przed częścią wydarzeń oddawać hołd temu bandycie np. klękając, pokazując tym samym solidarność z BLM. Większość w imię poprawności politycznej i aby nie stać się obiektem medialnego hejtu klęka.
Tak w dużym skrócie, ale nawet bez większych uproszczeń.
Woytku, w zeszłym roku policjant w USA zadusił na śmierć murzyńskiego bandytę. Z tego powodu przez stany przetoczyła się fala protestów, kradzieży i niszczenia mienia, która przybrała formę ruchu BLM - Black Lives Matters. Ktoś wpadł na pomysł, aby przed częścią wydarzeń oddawać hołd temu bandycie np. klękając, pokazując tym samym solidarność z BLM. Większość w imię poprawności politycznej i aby nie stać się obiektem medialnego hejtu klęka.
Tak w dużym skrócie, ale nawet bez większych uproszczeń.