Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- vid3
- Kontakt:
-
zdyboo
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Puszka Harnasia?gavin pisze: 14 kwie 2021, 09:03 mam zamiar iść drogą Ciornego, tylko muszę jakiś piękny bybelot znajść
-
puch24
Zapisałem się. Miałem wybór pomiędzy Oplem Astrą a Zenkiem Martyniukiem. Wybrałem oba.
- vid3
- Kontakt:
- no_gravity_Carlos
a tu nasz Gavinek sobie sesyjki urzadza:

i jeszcze mi maila wysyla, pozniej bedzie sie wypierac, ze to nie on, ze pomylka...
ubije go jak dopadne;)

i jeszcze mi maila wysyla, pozniej bedzie sie wypierac, ze to nie on, ze pomylka...
ubije go jak dopadne;)
-
gavin
- vid3
- Kontakt:
Jeszcze tylko 1,5 godziny i ... będę mógł wyrazić chęć.
Dodano po 32 strzałach znikąd:
Chęć zalogowania się do IKP.
Dodano po 22 strzałach znikąd:
Celem wyrażenia chęci.
Dodano po 32 strzałach znikąd:
Chęć zalogowania się do IKP.
Dodano po 22 strzałach znikąd:
Celem wyrażenia chęci.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- von Boroszlo
Z populacji moich pracowników 90% tych, którzy mają dzieciaki w przedszkolu przechorowało w ostatnich tygodniach covid. Zawsze ta sama historia: dziecko miało gorączkę przez 2 dni, po tygodniu pochorowali się wszyscy.
Nikt bezprzedszkolny nie zachorował z wyjątkiem jednego, którego żona jest przedszkolanką.
Także w moim dziale za 100% zakażeń odpowiadają przedszkola. Dzisiaj padł rekord zgonów.
Rząd więc zamierza z powrotem przedszkola otworzyć. Na kilka tygodni bo zaraz wakacje.
Chłopaki się ogarnęli, powyjeżdżali do babć, zaprosili ciocie, dogadali wspólne z sąsiadami dyżury nad dzieciakami, załatwili opiekunki, dostosowali godziny pracy... Woleliby jakąkolwiek stabilną sytuację żeby dzieciakom co chwilę nie tłumaczyć dlaczego znowu ich zamrażają/odmrażają.
Ktoś to robi kurwa specjalnie?
Nikt bezprzedszkolny nie zachorował z wyjątkiem jednego, którego żona jest przedszkolanką.
Także w moim dziale za 100% zakażeń odpowiadają przedszkola. Dzisiaj padł rekord zgonów.
Rząd więc zamierza z powrotem przedszkola otworzyć. Na kilka tygodni bo zaraz wakacje.
Chłopaki się ogarnęli, powyjeżdżali do babć, zaprosili ciocie, dogadali wspólne z sąsiadami dyżury nad dzieciakami, załatwili opiekunki, dostosowali godziny pracy... Woleliby jakąkolwiek stabilną sytuację żeby dzieciakom co chwilę nie tłumaczyć dlaczego znowu ich zamrażają/odmrażają.
Ktoś to robi kurwa specjalnie?
Gundrum von Grynberg
- vid3
- Kontakt:
- von Boroszlo
To niech knajpy otworzą, kasa się zarobi.
Gundrum von Grynberg