Places
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Places
No to Ci się nie dziwię...
Ale ta instalacja sanitarna to skąd się tam wzięła? To jakaś agroturystyka na czyimś polu?
Ale ta instalacja sanitarna to skąd się tam wzięła? To jakaś agroturystyka na czyimś polu?
- rbit9n
- Ribitibi
dyć czekan to taka ciupaska, ino dla miastowych, hej!
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Niedaleko chata studencka, zero ludzi, 2 sympatycznych studentów jako gospodarze.
Dodano po 4 minutach 22 strzałach znikąd:
a to foto zrobił mój cór! 6 y.o. :proud:

Dodano po 4 minutach 22 strzałach znikąd:
a to foto zrobił mój cór! 6 y.o. :proud:

Wupsik jednak ma rację z tymy wygwamamy.
Trochę zazdroszczę.
Ja już trochę jestem nienamiotowy, ale zazdroszczę.
Zdjęcie córa pikne!

Trochę zazdroszczę.
Ja już trochę jestem nienamiotowy, ale zazdroszczę.
Zdjęcie córa pikne!
Łódź to teraz jeden wielki plac budowy, zwłaszcza w centrum. Powyburzali różne rudery i zabudowują nowymi budynkami biurowymi i mieszkalnymi. Nazywa się to "rewitalizacją Śródmieścia" i budzi różnorakie emocje.
Oprócz tego "rewitalizują" też liczne ulice jednocześnie, więc jest bajzel drogowy, a prawdziwy armagedon dopiero się szykuje od przyszłego poniedziałku, gdy mają zamknąć jedną z głównych najbardziej przelotowych ulic na dużym odcinku.
Ale wracając do remontów ulic w Śródmieściu - wiele z nich pozamykali, więc okoliczne, do tej pory jednokierunkowe, zrobili tymczasowo dwukierunkowymi.
Oprócz tego, ze względu na budowy, tu i ówdzie pozamykali chodniki i każą ludziom chodzić drugą stroną ulicy. No i na coś tak pięknego trafiłem właśnie dziś:
2018-08-13_19-46-19_Tuwima przejścia tymczasowe_DSCF1265_F900EXR_T1_45s_F3.50_4.60 mm_ISO200 by Maciej, on Flickr
Chłopcy, żeby piesi mogli ominąć budowę, namalowali tymczasowe przejście dla pieszych. Tyle, że wycelowali je dokładnie w... trawnik.
Namalowali więc obok równoległe przejście, które jest wycelowane... w bramę:
2018-08-13_19-46-47_Tuwima przejścia tymczasowe_DSCF1266_F900EXR_T1_105s_F3.50_4.60 mm_ISO200 by Maciej, on Flickr
I zrezygnowali z niego, zamazali częściowo.
Tę budowę te przejścia mają pomóc ominąć:
2018-08-13_19-47-40_Tuwima przejścia tymczasowe_DSCF1267_F900EXR_T1_300s_F3.50_4.60 mm_ISO400 by Maciej, on Flickr
I kolejne dzieło geniuszu, po drugiej stronie tejże budowy. Znów dwa przejścia, jedno celuje w bramę, drugie obok w trawę, i w dodatku przegrodzone czerwono-białą taśmą.
2018-08-13_19-48-41_Tuwima przejścia tymczasowe_DSCF1268_F900EXR_T1_56s_F3.50_4.60 mm_ISO200 by Maciej, on Flickr
Oprócz tego "rewitalizują" też liczne ulice jednocześnie, więc jest bajzel drogowy, a prawdziwy armagedon dopiero się szykuje od przyszłego poniedziałku, gdy mają zamknąć jedną z głównych najbardziej przelotowych ulic na dużym odcinku.
Ale wracając do remontów ulic w Śródmieściu - wiele z nich pozamykali, więc okoliczne, do tej pory jednokierunkowe, zrobili tymczasowo dwukierunkowymi.
Oprócz tego, ze względu na budowy, tu i ówdzie pozamykali chodniki i każą ludziom chodzić drugą stroną ulicy. No i na coś tak pięknego trafiłem właśnie dziś:

Chłopcy, żeby piesi mogli ominąć budowę, namalowali tymczasowe przejście dla pieszych. Tyle, że wycelowali je dokładnie w... trawnik.
Namalowali więc obok równoległe przejście, które jest wycelowane... w bramę:

I zrezygnowali z niego, zamazali częściowo.
Tę budowę te przejścia mają pomóc ominąć:

I kolejne dzieło geniuszu, po drugiej stronie tejże budowy. Znów dwa przejścia, jedno celuje w bramę, drugie obok w trawę, i w dodatku przegrodzone czerwono-białą taśmą.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No pasaran!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Penis pederastian?
Wszystko możliwe