Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- no_gravity_Carlos
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Carlosem eS 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Ale że o wszczepianie płodów chodzi?
- Owain
- Nasz Czelnik
Jeszcze żyje. Ale może zaraz padnę. Dzień z matką mnie zabił. Zaczął się od telefonów byłej żony szefa Ulki, że są na żaglach w Chorwacji i się już nie kryją. Wspominałem Wam, że byłem rogaczem od wielu lat? Że wykształciłem moja żonę, zapewniałem prezenty, wycieczki, załatwiłem nie bez trudu pracę a ona puściła mnie ze swoim szefem? Hehe.
Moja matka nie ogarnia niczego. Zjebał jej się telefon, dziś nowy jej dałem, zła, że nie jest jak w starym, wali palcami w ekran, wszystko jej się pierdoli, ale smarfona chce mieć. A ojciec dzwoni co 10 min że umiera. Tatuś mój kochany, alkoholik, co znęcał się nade mną całe życie, narobił długów które spłacam dla matki, tchórz, co bał się zawsze lekarzy i zawsze wiedział wszystko czyli nic, niezdarny, głupi, mówiłem że na wódę przehandlował rodzinny grobowiec?
Mam matkę, która mentalnie jest jak niedorozwinięte dziecko, konającego w smrodzie od kilku lat ojca, który nienawidzi mnie i całego świata i znęca się teraz nad matką, długi po tatusiu, rogi też mam do sufitu, wszystko Ulce dałem co mogłem a ona mnie okradła i wyruchała. Mam też codzienny, nasilający się ból od nerwu kulszowego i generalnie nie bardzo chce mi się dalej ciągnąć to gówno.
Moja matka nie ogarnia niczego. Zjebał jej się telefon, dziś nowy jej dałem, zła, że nie jest jak w starym, wali palcami w ekran, wszystko jej się pierdoli, ale smarfona chce mieć. A ojciec dzwoni co 10 min że umiera. Tatuś mój kochany, alkoholik, co znęcał się nade mną całe życie, narobił długów które spłacam dla matki, tchórz, co bał się zawsze lekarzy i zawsze wiedział wszystko czyli nic, niezdarny, głupi, mówiłem że na wódę przehandlował rodzinny grobowiec?
Mam matkę, która mentalnie jest jak niedorozwinięte dziecko, konającego w smrodzie od kilku lat ojca, który nienawidzi mnie i całego świata i znęca się teraz nad matką, długi po tatusiu, rogi też mam do sufitu, wszystko Ulce dałem co mogłem a ona mnie okradła i wyruchała. Mam też codzienny, nasilający się ból od nerwu kulszowego i generalnie nie bardzo chce mi się dalej ciągnąć to gówno.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- cichykot
- Tamarukam
Owianu, znam Cię tylko z tą∂, ale naprawdę przykro mi słyszeć, że tak Cię wszystko dopada.
zamieniliśmy w życiu pare sów, przez neta, ale uwierz mi,
przykro mi czytać co piszesz.
ale wiem też, można wyjść z różnego gówna, a ja byłem też prawie na dnie i się jakoś odbiłem jednak.
więc na pohybel wszystkim.
i nie daj się kurwa, bo oni tylko na to czekają.
ps
żagle są przereklamowane.
zamieniliśmy w życiu pare sów, przez neta, ale uwierz mi,
przykro mi czytać co piszesz.
ale wiem też, można wyjść z różnego gówna, a ja byłem też prawie na dnie i się jakoś odbiłem jednak.
więc na pohybel wszystkim.
i nie daj się kurwa, bo oni tylko na to czekają.
ps
żagle są przereklamowane.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Telefon mam czynny, jakby co.
- Gdama
- Gdriada
Owain, przytulam ze zrozumieniem. Co nic nie znaczy i niczego nie zmienia, ale może będzie trochę lżej, jak sobie pomyślisz, że my myślimy o Tobie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przed chwilą próbowałem się dodzwonić, 6 sygnałów, ale nie odebrał.
- no_gravity_Carlos
tylko Czelnika stac na taka czelnosc, pocieszajcie;
- cichykot
- Tamarukam
jeszcze dziś i jutro i urlop 2 tygodnie.
dzień oby dobry.
dzień oby dobry.