Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Będzie więcej miejsca na nowe pozy Rokusia na talerzach.
Wiadomiks. Dysk nie jest z gumy.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie.
BTW, nie myślałeś o zakupie większego ekranu? Rocco jest młody, ale czas mija, a z nim ostrość wzroku...
BTW, nie myślałeś o zakupie większego ekranu? Rocco jest młody, ale czas mija, a z nim ostrość wzroku...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pochwalony...
Właśnie czytam pismo z 15.06.2021, podpisane przez Skarbnika Miasta i Gminy Busko-Zdrój a skierowane do mojej matki z informacją, że ma ona nadpłatę z tytułu podatków lokalnych i w związku z tym Wydział Finansowo-Budżetowy prosi o wystąpienie z wnioskiem o zwrot z jednoczesnym podaniem konta do tegoż zwrotu.
Hosanna i Alleluja, bo to znaczy, że jest porządek w Gminie oraz panuje uczciwość, prawo i sprawiedliwość.
Więc człowiekowi i obywatelowi "serce roście patrząc na te czasy".
Jednak jest też drobny niuans - mama zmarła 04.04.2021 i niedługo po tym w/w Gmina wystawiła mi jej akt zgonu.
Właśnie czytam pismo z 15.06.2021, podpisane przez Skarbnika Miasta i Gminy Busko-Zdrój a skierowane do mojej matki z informacją, że ma ona nadpłatę z tytułu podatków lokalnych i w związku z tym Wydział Finansowo-Budżetowy prosi o wystąpienie z wnioskiem o zwrot z jednoczesnym podaniem konta do tegoż zwrotu.
Hosanna i Alleluja, bo to znaczy, że jest porządek w Gminie oraz panuje uczciwość, prawo i sprawiedliwość.
Więc człowiekowi i obywatelowi "serce roście patrząc na te czasy".
Jednak jest też drobny niuans - mama zmarła 04.04.2021 i niedługo po tym w/w Gmina wystawiła mi jej akt zgonu.
- sorevell
A kto umarł, ten nie żyje. A nie, czekaj...
u nas jak napisali pismo do babki, że coś tam coś tam a kobieta nie żyła to poleciały kierownicze głowy, ..trach, trach (rodzina oburzona napisała do gazety ofc)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ja na razie wyślę skan "po znajomości" do gminnej szarej eminencji - zobaczymy, co będzie.
- cichykot
- Tamarukam
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No ba!
Listonosz zawsze dzwoni dwa razy.
Listonosz zawsze dzwoni dwa razy.
- no_gravity_Carlos
czyzby wogole nie pukal?