Strzałka jest bo jej nie usuwałem. Czekałem na Wasze opinie. Klikanie w tytuł działa więc jeśli dalej u was nie ma efektu radze usunąć pamięć podręczną przeglądarki.
Kliknięcie w tytuł tematu przenosi do pierwszego nieprzeczytanego posta (lub jeśli wszystkie posty są przeczytane - do pierwszego posta ostatniej strony).
Strzałkę kasuje.
PS. Dodaje zrzut ekranu aby nie było nieporozumień.
programista pisze:Strzałka jest bo jej nie usuwałem. Czekałem na Wasze opinie. Klikanie w tytuł działa więc jeśli dalej u was nie ma efektu radze usunąć pamięć podręczną przeglądarki.
Kliknięcie w tytuł tematu przenosi do pierwszego nieprzeczytanego posta (lub jeśli wszystkie posty są przeczytane - do pierwszego posta ostatniej strony).
Strzałkę kasuje.
PS. Dodaje zrzut ekranu aby nie było nieporozumień.
pamięć przeglądarki czyszczę regularnie, jak najadę kursorem na tytuł, to też mnie się pojawia takie menu kontekstowe, ale kiedy kliknę, to wraz otwiera na pierwszym wpisie wątku, a nie na pierwszym nie przeczytanym. no chyba, że to działa tylko w wersji czarnej, bo ja mam białą.
W obu skórkach u mnie działa bez zarzutu. Przykładowo kończę czytać temat na 30 stronie. Po powrocie do spisu tematów i kliknięciu w tytuł przenosi mnie do 1 posta na 31 stronie.
Możesz podać przykład gdzie link działa po staremu?