Samki różne, kwadratowe i podłużne.

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.

Post autor: cz4rnuch »

aisoglaM pisze: 16 lis 2020, 22:41 Czuję się wyzwana pod tablicę, bo to ja napisałam. To był mój straszny zawód. Śmiertelny obraz i odlubienie profilu wyżej Wymienionej...
To nie było do Ciebie a bardziej ogólnie o takich ludziach jak ja czy pani Janda, którzy po prostu popełniają błędy. Albo mają rozdwojenie jaźni, bo ja też lubię zwierzęta i mimo to je jem a przecież mniej więcej wiem jak teraz wygląda chów przemysłowy. Ten grzech popełniam z premedytacją, trochę zmuszony tym, że w Europie czy nawet ogólnie na świecie nie ma już w zasadzie dostępu do żywności, chodzi mi głównie o mięso, od przysłowiowego chłopa. Czasami coś takiego dostanę gdy jestem u rodziców, czasami kupię coś w lepszym sklepie czy na ryneczku, ale ogólnie nie mam dostępu do steka od szczęśliwej (do czasu) krówki. Błędy popełniałem lub prawie popełniałem także tam gdzie stykałem się z nowymi potrawami. Polecany gdzieś na Filipinach kurczaczek, swój niepowtarzalny smak zawdzięcza ponoć adrenalinie, która wydziela się do mięsa w momencie gdy żywcem katuje się go pałką. Ktoś kto wcześniej nie doczytał, nieświadomie przyczynił się do tego, że taki proceder nadal istnieje. Uczty z kobry czy inne cyrki pewnie też miałyby mniej chętnych gdyby ludzie od początku wiedzieli jak to wygląda. Bo to raczej taka jednorazowa "rozrywka" i pewnie mało kto skusił się na repetę. Jako adwokata diabła mnie w sumie najbardziej interesuje czy a jeśli tak to jak pani Janda zareagowała na nieprzychylne komentarze? Ukorzyła się, przeprosiła, udawała głupią czy wstawiła zdjęcie swojej brody umazanej pasztetem?
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

cz4rnuch pisze: 17 lis 2020, 07:38
aisoglaM pisze: 16 lis 2020, 22:41 Czuję się wyzwana pod tablicę, bo to ja napisałam. To był mój straszny zawód. Śmiertelny obraz i odlubienie profilu wyżej Wymienionej...
To nie było do Ciebie a bardziej ogólnie o takich ludziach jak ja czy pani Janda, którzy po prostu popełniają błędy. Albo mają rozdwojenie jaźni, bo ja też lubię zwierzęta i mimo to je jem a przecież mniej więcej wiem jak teraz wygląda chów przemysłowy. Ten grzech popełniam z premedytacją, trochę zmuszony tym, że w Europie czy nawet ogólnie na świecie nie ma już w zasadzie dostępu do żywności, chodzi mi głównie o mięso, od przysłowiowego chłopa. Czasami coś takiego dostanę gdy jestem u rodziców, czasami kupię coś w lepszym sklepie czy na ryneczku, ale ogólnie nie mam dostępu do steka od szczęśliwej (do czasu) krówki. Błędy popełniałem lub prawie popełniałem także tam gdzie stykałem się z nowymi potrawami. Polecany gdzieś na Filipinach kurczaczek, swój niepowtarzalny smak zawdzięcza ponoć adrenalinie, która wydziela się do mięsa w momencie gdy żywcem katuje się go pałką. Ktoś kto wcześniej nie doczytał, nieświadomie przyczynił się do tego, że taki proceder nadal istnieje. Uczty z kobry czy inne cyrki pewnie też miałyby mniej chętnych gdyby ludzie od początku wiedzieli jak to wygląda. Bo to raczej taka jednorazowa "rozrywka" i pewnie mało kto skusił się na repetę. Jako adwokata diabła mnie w sumie najbardziej interesuje czy a jeśli tak to jak pani Janda zareagowała na nieprzychylne komentarze? Ukorzyła się, przeprosiła, udawała głupią czy wstawiła zdjęcie swojej brody umazanej pasztetem?
Udawała głupią. Właśnie to było najgorsze. Olewka. A ten post to wiesz, nie było zdjęcie kolacji ze znajomymi, tylko rozpisywanie się o boskim fg - na tyle, że zwróciłam uwagę. Smak śmaki i owaki i chyba dlatego tak zawrzało.
Co było później, nie wiem bo jak mówię wyszłam.
Cz4nuszku nie ma co się biczować. Wiadomo, że każdy popełnia błędy i ma swoje guilty pleasure. Masz rację świadomość to podstawa. Najgorsza jest obojętność.
cz4rnuch

W sumie co innego mniej więcej wiedzieć a co innego zobaczyć. Akurat dziś na fotoblogii pokazali świeży materiał z Hiszpanii. Wiem, że pełno tego w sieci, ale te ujęcia wyglądają tak mocno reportersko (bez szukania sensacji).

Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

dzisiejsza pizza carlosowa:

Obrazek
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

Taka, nie za dietetyczna :D
Carlos , Ty też jesz surowe pieczarki na kanapce?
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

a bo ja patrze co jem? ;) nie jem, susze, do sosow w sam raz
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Eksperyment:
Trzy ostatnie plasterki sera pleśniowego pt. "Srebrzysty" polane keczupem pikantnym "Pudliszki", i nic więcej, a jedzone widelcem.
Eksperyment udany.
Teraz trzeba popić resztką czerwonego wina.
cz4rnuch

Ranking majonezów mamy już rozpykany, teraz przydałby się top 10 kechuków.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Wiem, że jest jakiś "Piekielniks", ale ja kupuję "Dupliszki" i co mi kto zrobi?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Z Kechupów "Międzychód" jest zajebisty.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ