To nie było do Ciebie a bardziej ogólnie o takich ludziach jak ja czy pani Janda, którzy po prostu popełniają błędy. Albo mają rozdwojenie jaźni, bo ja też lubię zwierzęta i mimo to je jem a przecież mniej więcej wiem jak teraz wygląda chów przemysłowy. Ten grzech popełniam z premedytacją, trochę zmuszony tym, że w Europie czy nawet ogólnie na świecie nie ma już w zasadzie dostępu do żywności, chodzi mi głównie o mięso, od przysłowiowego chłopa. Czasami coś takiego dostanę gdy jestem u rodziców, czasami kupię coś w lepszym sklepie czy na ryneczku, ale ogólnie nie mam dostępu do steka od szczęśliwej (do czasu) krówki. Błędy popełniałem lub prawie popełniałem także tam gdzie stykałem się z nowymi potrawami. Polecany gdzieś na Filipinach kurczaczek, swój niepowtarzalny smak zawdzięcza ponoć adrenalinie, która wydziela się do mięsa w momencie gdy żywcem katuje się go pałką. Ktoś kto wcześniej nie doczytał, nieświadomie przyczynił się do tego, że taki proceder nadal istnieje. Uczty z kobry czy inne cyrki pewnie też miałyby mniej chętnych gdyby ludzie od początku wiedzieli jak to wygląda. Bo to raczej taka jednorazowa "rozrywka" i pewnie mało kto skusił się na repetę. Jako adwokata diabła mnie w sumie najbardziej interesuje czy a jeśli tak to jak pani Janda zareagowała na nieprzychylne komentarze? Ukorzyła się, przeprosiła, udawała głupią czy wstawiła zdjęcie swojej brody umazanej pasztetem?
Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Udawała głupią. Właśnie to było najgorsze. Olewka. A ten post to wiesz, nie było zdjęcie kolacji ze znajomymi, tylko rozpisywanie się o boskim fg - na tyle, że zwróciłam uwagę. Smak śmaki i owaki i chyba dlatego tak zawrzało.cz4rnuch pisze: ↑17 lis 2020, 07:38To nie było do Ciebie a bardziej ogólnie o takich ludziach jak ja czy pani Janda, którzy po prostu popełniają błędy. Albo mają rozdwojenie jaźni, bo ja też lubię zwierzęta i mimo to je jem a przecież mniej więcej wiem jak teraz wygląda chów przemysłowy. Ten grzech popełniam z premedytacją, trochę zmuszony tym, że w Europie czy nawet ogólnie na świecie nie ma już w zasadzie dostępu do żywności, chodzi mi głównie o mięso, od przysłowiowego chłopa. Czasami coś takiego dostanę gdy jestem u rodziców, czasami kupię coś w lepszym sklepie czy na ryneczku, ale ogólnie nie mam dostępu do steka od szczęśliwej (do czasu) krówki. Błędy popełniałem lub prawie popełniałem także tam gdzie stykałem się z nowymi potrawami. Polecany gdzieś na Filipinach kurczaczek, swój niepowtarzalny smak zawdzięcza ponoć adrenalinie, która wydziela się do mięsa w momencie gdy żywcem katuje się go pałką. Ktoś kto wcześniej nie doczytał, nieświadomie przyczynił się do tego, że taki proceder nadal istnieje. Uczty z kobry czy inne cyrki pewnie też miałyby mniej chętnych gdyby ludzie od początku wiedzieli jak to wygląda. Bo to raczej taka jednorazowa "rozrywka" i pewnie mało kto skusił się na repetę. Jako adwokata diabła mnie w sumie najbardziej interesuje czy a jeśli tak to jak pani Janda zareagowała na nieprzychylne komentarze? Ukorzyła się, przeprosiła, udawała głupią czy wstawiła zdjęcie swojej brody umazanej pasztetem?
Co było później, nie wiem bo jak mówię wyszłam.
Cz4nuszku nie ma co się biczować. Wiadomo, że każdy popełnia błędy i ma swoje guilty pleasure. Masz rację świadomość to podstawa. Najgorsza jest obojętność.
W sumie co innego mniej więcej wiedzieć a co innego zobaczyć. Akurat dziś na fotoblogii pokazali świeży materiał z Hiszpanii. Wiem, że pełno tego w sieci, ale te ujęcia wyglądają tak mocno reportersko (bez szukania sensacji).
- no_gravity_Carlos
dzisiejsza pizza carlosowa:

Taka, nie za dietetyczna
Carlos , Ty też jesz surowe pieczarki na kanapce?

Carlos , Ty też jesz surowe pieczarki na kanapce?
- no_gravity_Carlos
a bo ja patrze co jem?
nie jem, susze, do sosow w sam raz

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Eksperyment:
Trzy ostatnie plasterki sera pleśniowego pt. "Srebrzysty" polane keczupem pikantnym "Pudliszki", i nic więcej, a jedzone widelcem.
Eksperyment udany.
Teraz trzeba popić resztką czerwonego wina.
Trzy ostatnie plasterki sera pleśniowego pt. "Srebrzysty" polane keczupem pikantnym "Pudliszki", i nic więcej, a jedzone widelcem.
Eksperyment udany.
Teraz trzeba popić resztką czerwonego wina.
Ranking majonezów mamy już rozpykany, teraz przydałby się top 10 kechuków.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wiem, że jest jakiś "Piekielniks", ale ja kupuję "Dupliszki" i co mi kto zrobi?
- Owain
- Nasz Czelnik
Z Kechupów "Międzychód" jest zajebisty.
Sowy nie są tym, czym się wydają...