z.Jazdy
Re: z.Jazdy
Ja się nie umartwiam, ja doradzam.
Faktura mi lotto, ja nie mam vat.
Faktura mi lotto, ja nie mam vat.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale o gavina się tu rozchodzi. Patrząc, co on tu kombinuje, antycypuję, że gotów regulator Vatta też zamontować.
Boś lajkonik.
gavin niczego nie kombinuje, brakuje mu może wiedzy, ale na razie nie widzę, żeby kombinował. Ja też kiedyś montowałem hydrauliczne heble pierwszy raz.
gavin niczego nie kombinuje, brakuje mu może wiedzy, ale na razie nie widzę, żeby kombinował. Ja też kiedyś montowałem hydrauliczne heble pierwszy raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie lajkonik, bo nie żaden kij z turoniem mam, ino rower prawdziwny - angielski sznyt!
Dzięki wielkie zdyboooo, pooglądałem trochę filmików, sprawa wygląda na łatwą, zobaczymy jak to wyjdzie tylko musze te graty dokupić. wupsior się wyzłośliwia bo ostatnio jeździł na Wigry czy.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo lepsze Wigry od Viagry.
Czy Viagry, czy Wigry -
Lepiej nie wkręć w trybry.
Czy Viagry, czy Wigry -
Lepiej nie wkręć w trybry.
Akurat Deore 6k odpowietrza się ciut łatwiej niż na przykład XT 8k. W 6k Shimano rozdzieliło wylot oleju z zacisku od zaworu tego wylotu. Zawór teraz jest schowany pod niewielką gumową zaślepką i obsługuje się go kluczem imbusowym. W XT nadal trzeba korzystać z klucza płaskiego lub lepiej oczkowego, bo zawór jest jednocześnie nakrętką zamykającą wylot. Trochę jest to upierdliwe, bo klucz musi tak wisieć na zacisku, żeby wężyk nie spadł.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Gavin, zrób Ty se ostre koło.
- vid3
- Kontakt:
Młodość musi się wyszumieć.
Starość musi się wypierdzieć.
- danz1ger