Tylko że jak dla mnie, troche pachnie malizną, no chyba że w garze masz nalepione jeszcze ze 200 kolejnych:)
To wtedy by wystarczyło dla mnie i Wojtka:)
Hehe, nie no nie przesadzajmy. Może kiedyś dojdę do wprawy. Póki co mordęga ale finał wart zachodu, nieskromnie powiem Będę trenować
aisoglaM pisze: ↑18 lis 2020, 14:49
Zrobiłam czarne pierogi. W sensie z czarną soczewicą.
Co prawda wyglądają trochę jak płastugi ale i tak jest progres
co bym dał za takie pierogi do tego podsmażane
dzisiaj jadłem z serem z biedronki chociaż i tak były wyjątkowo dobre jak na wyróp pszemysłowy
<3
Co z biedronki da się ser zrobić ? Ty to jesteś Miszcz!
Z lidla kiedyś jadłam pierogi z tofu i z ziemniakami - obrzydliwe. Nie jedz.
nordenvind pisze:..chyba Makłowicz opowiadał, że nigdy nie piją pod colę ponieważ mają obowiązkowo te sfoje różne przekąseczki regionalne między innymi ogórki.
No i to oni nauczyli mnie, jak zakąszać na tzw. „niucha” - walisz lufe (a ich lufa to nie mniej jak 150g) a potem wkładasz nos w skórę dłoni pomiędzy kciukiem i palcem wskazującym i niuchasz. Nie wiem jak to możliwe ale.. to działa!
- Ваня, а озеро водки выпьёшь?
- Да, выпью, но закусить надо.
- А море водки выпьёшь?
- Да, выпью, но закусить надо.
- Ваня, а океан водки выпьёшь?
- Огурцов не хватит.