Estazolam i Dolargan - moi dwaj najlepsi przyjacielerbit9n pisze:co Wy wiecie o ścianie ukojenia. a właściwie szafce. nic nie wiecie.
Stream of consciousness
-
Metanoia
Re: Stream of consciousness
- _13_jacek
- Solona Alicja
- rbit9n
- Ribitibi
o, jeszcze jeden znalazłem. można sobie nawet zamówić powiększenie na ścianę. w sumie sam mógłbym zrobić, ale nie wiedziałbym jak go potem poskładać do kupy.

https://www.casualphotophile.com/2015/0 ... ympus-om2/
o, tam na tej stronie piszą Ouaynie, że zuiko OM są idealne do A7. proponowałem przymiarkę.

o, tam na tej stronie piszą Ouaynie, że zuiko OM są idealne do A7. proponowałem przymiarkę.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Diamonds are a girl's best friend.Methanoia pisze:Estazolam i Dolargan - moi dwaj najlepsi przyjaciele
- danz1ger
dzięki rbit9n. rozebrałem kiedyś całkowicie czeską Vegę. w porównaniu z Olympusem była prosta jak cep.rbit9n pisze:o, jeszcze jeden znalazłem. można sobie nawet zamówić powiększenie na ścianę. w sumie sam mógłbym zrobić, ale nie wiedziałbym jak go potem poskładać do kupy.
Shoot First, Ask Questions Later.
-
Ligo
Ale tak sam napadł? Trochę dziwne, bo niedźwiedzie unikają ludzi. Co innego, jak się napatoczy jakiś młody, głupi no i matka niedźwiedzica za nim.rbit9n pisze:po prostu przyjedź w Bieszczady (ostatnio niedźwiedź napadł faceta za wykrotem sosnowym, ale nie pamiętam w którym rejonie).
Ależ skąd. Nie obraziłem się, przecież nie jestem nastolatką. Jedynie z lekka wkurwiłem.Owain pisze:Ligo, Ty się na mnie znów obraziłeś?
- Owain
- Nasz Czelnik
No to smuteczek. Bo albo nie miałeś powodu, albo coś źle zrozumiałeś. Opacznie. Wyjaśniłbym, ale wpkx zabronił już ciągnąć tematu społecznegoLigo pisze: Ależ skąd. Nie obraziłem się, przecież nie jestem nastolatką. Jedynie z lekka wkurwiłem.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
Ligo
I bardzo słusznie.Owain pisze:wpkx zabronił już ciągnąć tematu społecznego
Ja też nie mam zamiaru ciągnąć. Rozjaśniło mi się w głowie, otrzepałem się, wyprałem kufajkę i powinno być dobrze.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Prima Aprilis!Ligo pisze:I bardzo słusznie.Owain pisze:wpkx zabronił już ciągnąć tematu społecznego
Ja też nie mam zamiaru ciągnąć. Rozjaśniło mi się w głowie, otrzepałem się, wyprałem kufajkę i powinno być dobrze.
-
puch24
PA z tym zabranianiem czy z trzepaniem?
Bo ja też dziś trzepię.
Bo ja też dziś trzepię.