Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Zgodnie z tradycją samurajską wspomnienie - Busko, 01.04.2009:

Nie otrzymałem tajnej dyrektywy odnośnie wątków społecznych, więc sobie pozwolę poruszyć problem syndromu Piotrusia Pana.

- _13_jacek
- Solona Alicja
Wszystkim miłego dnia.

Pozdrawiam
Pozdrawiam

"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
Oj, Alicjo, Alicjo, kompleksujesz...
- _13_jacek
- Solona Alicja
kto ten kompleksujsz, nie znam gościa 

Mnie kompleksujesz
- _13_jacek
- Solona Alicja
No weź niekopleks bo mi gupio
ps; j.w. testuje nową stara zabawkę, skło-auto revuenon 55/1.7 nr. seryjny 5-cio cyfrowy zaczynający się od 1-dynki czyli, chyba tomioka, coraz bardziej się mi podoba

ps; j.w. testuje nową stara zabawkę, skło-auto revuenon 55/1.7 nr. seryjny 5-cio cyfrowy zaczynający się od 1-dynki czyli, chyba tomioka, coraz bardziej się mi podoba

- rbit9n
- Ribitibi
było tak, leśnik pojechał do lasu ze szwagrem, nie? szwagier pozostał w samochodzie, a leśnik poszedł coś tam załatwić w lesie. przeszedł przez wykrot, przeszedł przez potok, no i załatwiał, nie? sprawy swoje załatwiał. a tam w tym wykrocie siedział miszka i też załatwiał swoje sprawy, a ten leśnik go nie wiedział i dlatego załatwiał, a ten miszka, wiesz, taki nerwus, poirytował się i jak z tego wykrotu, i hajda przez potok na gościa, jak w tym filmie, co to Leoś oskara pałuczył. szast prast i po wszystkim. tyle tylko, że ten leśnik, to tylko do dżipa marki uaz musiał się przeczołgać, a nie przez całe Góry Skaliste. od Apeninów do Andów. wiesz. rozumiesz.Ligo pisze:Ale tak sam napadł? Trochę dziwne, bo niedźwiedzie unikają ludzi. Co innego, jak się napatoczy jakiś młody, głupi no i matka niedźwiedzica za nim.rbit9n pisze:po prostu przyjedź w Bieszczady (ostatnio niedźwiedź napadł faceta za wykrotem sosnowym, ale nie pamiętam w którym rejonie).
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
dziwna ta rzeżucha, ja by jej nie konsumował. chyba, że po pijaku. i po kwasie. i po płynie TRI._13_jacek pisze:Wszystkim miłego dnia.
Pozdrawiam
Dodano po 24 sekundach:
te, a kto to był ten Moherow?wpk pisze:Zgodnie z tradycją samurajską wspomnienie - Busko, 01.04.2009:
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Szwagier Sofronowa.
- rbit9n
- Ribitibi
to może wiesz, kim był Kolejow.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!