Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
O, Komethanoia nadleciała znów.
O, to niedobrze. Uczeni radzieccy stwierdzili bowiem, że Kromaniończycy jako rasa prymitywna i agresywna, wyrugowali na przestrzeni dziejów znacznie bardziej inteligentych Neandertalczyków.rbit9n pisze:ludziska z Cro-Magnon.Ligo pisze:I kto był w przewadze na Podkarpaciu?
Ale to typowe dzieje. Przeważnie zwycięża brutalna siła.
- rbit9n
- Ribitibi
w wielu z nas siedzi Neandertal i dobrze spełnia swoje zadanie.Ligo pisze:O, to niedobrze. Uczeni radzieccy stwierdzili bowiem, że Kromaniończycy jako rasa prymitywna i agresywna, wyrugowali na przestrzeni dziejów znacznie bardziej inteligentych Neandertalczyków.rbit9n pisze:ludziska z Cro-Magnon.Ligo pisze:I kto był w przewadze na Podkarpaciu?
coś to ostatnio czytałem w Internetach o krzyżowaniu się ludzi z Cro-Magnon z ludźmi z Neanderthalu, ale nie pamiętam co.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
A ja parę dni temu coś o tym widziałem kątem oka z jakimś programie popularno-naukowym w TV.
We mnie chyba też, bo nawet (...).rbit9n pisze:w wielu z nas siedzi NeandertalLigo pisze:...Neandertalczyków.

Trzeba było zastosować taktykę uniku, jak ten dyrektor:
- Pani Zosiu, proszę napisać zwiadomienie o zebraniu we wtorek.
- Panie dyrektorze, to się pisze przez w czy przez f?
- A... okazuje się, że we wtorek mam już jakiś termin, to niech pani napisze, że we środę.
- Pani Zosiu, proszę napisać zwiadomienie o zebraniu we wtorek.
- Panie dyrektorze, to się pisze przez w czy przez f?
- A... okazuje się, że we wtorek mam już jakiś termin, to niech pani napisze, że we środę.

Nie, biorę na klatę, że (...). 
Poza tym nikt nie jest doskonały.

Poza tym nikt nie jest doskonały.

A jeszcze poza tym, dawno trucka nie było.

Tyz prowda! Tak jak ogólnie raczej nie przepadam za amerykańską motoryzacją, to fajne to jest.