A w Łodzi ciągle jeszcze się zmagają.
Sądząc ze zdjęć w publikatorach, będzie sporo kabrioletów.
Co gorsza, ta noc ma być podobna wg prognoz.

Tak, napisałem to właśnie dlatego, że chciałbym wrócić i chciałbym mieć dokąd wrócić, w sensie żeby Rzeczpospolita jeszcze istniała. Bo nie interesuje mnie teren między Wisłą a Wartą nazywany Tenkraj, albo Polin.abishai pisze:nie place tam podatkow, to nie mam prawa "decydowac" o tym jak ma tam byc.
Nikt z tutaj zgromadzonych nie pozwolil by na to aby ktos nie mieszkajacy w jego mieszkaniu, nie ponoszacy zadnych wydatkow z tym zwiazanych, decydowal o tym jak umeblowac salon, na jaki kolor pomalowac sciany!
Wiec, prosze, jezeli to mozliwe, zwlaszcza my, ktorzy jestesmy na emigracji, zamknijmy dupy i przestanmy sie wypowiadac, slusznie lub nie, krytykowac, oceniac, wszelkie uwagi zostawmy dla siebie. A jezeli tak bardzo chcemy to robic to wracajmy.
Nie jesteś ekonomistą, umysłem ścisłym ani humanistą, artystą, pisarzem, malarzem. Kim ty jesteś?wpk pisze:... nie jestem ekonomistą.
Białasem.cz4rnuch pisze:Nie jesteś ekonomistą, umysłem ścisłym ani humanistą, artystą, pisarzem, malarzem. Kim ty jesteś?wpk pisze:... nie jestem ekonomistą.
Taki rezus z takim wypasionym rowerem zwykłym białasem? Don't fuck with me, my nigga.wpk pisze:...Białasem.