Stream of consciousness
- Owain
- Nasz Czelnik
-
puch24
Re: Stream of consciousness
Cuś na to wygląda. U mnie 2 stopnie. Byłem dziś w parku, oglądałem rozkwitające magnolie, i zaczął padać grad... U moich przyjaciół rozkwitła czereśnia, jest cała biała, i chyba szlag ją trafi. 
-
Ligo
Nie wiem, o co ten rwetes. Przecież w Polsce cztery pory roku w ciągu jednego dnia w kwietniu, to normalna rzecz. Już nie pamiętacie, jak to 1-go maja szło się w pochodzie machając radośnie szturmówkami i nagle zaczął padać śnieg? Ja tam nie narzekam - wczoraj miałem +28C, dzisiaj jest chłodniej, ale niewiele.
-
puch24
Tak, pamiętam. Ze dwa czy trzy lata temu 2 albo 3 maja padał śnieg. Nawet zdjęcia mam na dowód.
Ale ludzie już się na wiosnę napalili, a tu dupa.
Ale ludzie już się na wiosnę napalili, a tu dupa.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pamiętamy.Ligo pisze:Już nie pamiętacie, jak to 1-go maja szło się w pochodzie machając radośnie szturmówkami i nagle zaczął padać śnieg?
Za "Busko nostalgicznie"...

-
Ligo
No właśnie...wpk pisze:Pamiętamy.
Ja kiedyś musiałem przysięgać na "wierność sojuszniczej Armii Czerwonej", czy jakoś tak.
I chociaż podobno ktoś mnie z tej przysięgi zwolnił, to i tak mam to w dupie i dzisiaj mam Remingtona.
-
O-dur C-bul
Ja też nie wiem, o co ten rwetes. Po czterdziestce, to juz nie jest masturbacja. To sprawdzanie systemu.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale żrecie te sałatki.
Dwa murzyny i chudy pan:

Dwa murzyny i chudy pan:

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- sorevell
- Owain
- Nasz Czelnik
Szachownica kostkowata ufocona przez Herr Iksa: