TomekB pisze:...Widocznie masz lepszą komórkę niż ja .
jo44 pisze:...Pewnikiem ta Samkowa komóra jest 6x9.
Byście się zdziwili. To akurat był MyPhone, którego już teraz nawet nie ma na rynku Miał 8MP i w dobrym świetle całkiem niezłe te piksele wychodziły.
Powyższa fotka wisi na ścianie w formacie prawie B2. Całkiem się broni.
cz4rnuch pisze:Samek pewnie używa komórki na kółkach...
Kolodion jest fajny. Ujmuje mnie.
I to jest dobry wtręt w ten wątek. Raz jeden jedyny jedną fotkę potraktowałem NIKiem udając mokrą płytę.
I raczej będę tego unikał :)
samek pisze:[...]Byście się zdziwili. To akurat był MyPhone, którego już teraz nawet nie ma na rynku Miał 8MP i w dobrym świetle całkiem niezłe te piksele wychodziły.
Powyższa fotka wisi na ścianie w formacie prawie B2. Całkiem się broni.
Ja ma starego Philipsa, z aparatem 5MP i w dobrym świetle tragicznie te piksele wychodzą.
Ale jak rozmawiam to dobrze słychać i SMS też mogę wysłać, a nawet skorzystać z internatu (nawet żeńskiego, jak nie ma opiekunki) .
Mam takie pytanko do Szanownych. Zasiadłem do książki M. Eveninga o Lightroomie 6, niestety okazuje się że dupa, bo nie mam odpowiednich okularów do tzw. "bliży" i gówno widzę. Tym samym grzecznie zapytuję, czy ktoś nie ma tej książki w oficjalnym pdf'ie (nie skan książki), bym mógł sobie na kompie poczytać, bo zanim okulary sobie załatwię, to kilka dni... Na dowód, że posiadam oryginalną książkę mogę zdjęcie wysłać, że nijakie kradziejstwo nie zostanie uczynione jeno nośnik będzie mi użyteczniejszy?