Alkohole i fenole
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Alkohole i fenole
Na bańce.
O, to, to! Świat na bańce jakiś przyjaźniejszy się wydaje, przynajmniej z początku. Ja, niestety, napijam się na ponuro i z wyrzutami, dlatego rzadko się napijam, bo to godzinka przyjemności i 24 h nieprzyjemności.
Chyba źle trawię alkohol. Mój ojciec mówił, że mam wątrobę nietrenowaną.
A po angielsku też podobno lepiej mówię napity z letka. Co nie dziwi, bo wtedy puszcza automonitoring. Pewnie tobie puszcza automonitoring zdjęciowy.

A po angielsku też podobno lepiej mówię napity z letka. Co nie dziwi, bo wtedy puszcza automonitoring. Pewnie tobie puszcza automonitoring zdjęciowy.
Może jesteś Azjatą? Oni podobno słabowici do picia.
Mucha dobra.
Mucha dobra.
- rbit9n
- Ribitibi
uważajcie, żeby Wam zwieracze nie puścili.puch24 pisze:puszcza,puszcza
Dodano po 47 minutach 57 sekundach:
dołącz peyote, meskal, muchomora, a będziesz jak Stanisław Ignacy.Owain pisze:Jestem przerażony![]()
![]()
Przeglądnąłem moje wypociny i wychodzi, że najlepsze foty jakie zrobiłem, cyknąłem na bańce i to sporej. Jak żyć!?!?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czwartek jutro. Zatem o której będziesz w Busku?Methanoia pisze:Wykład z ks. prof. Guzem oddala się niebyt gdyż w środę rano mam jeszcze robotę ale w czwartek muszę być w Kielcach.
W każdym razie nie wiem czy straszenie mną to taki naprawdę trafiony pomysł.
Mam nadzieję o 15-ej wyjechać z Kielc aby na wieczór zjechać do Mielca.
- Owain
- Nasz Czelnik
No to Busko po drodzeMethanoia pisze:Mam nadzieję o 15-ej wyjechać z Kielc aby na wieczór zjechać do Mielca.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No tak trochę nie wprost po drodze. Poza tym, cóż, firma co prawda czynna 9-17, ale ja będę tylko do południa...
- Owain
- Nasz Czelnik
Kurwa! Jak się nazywała ta radziecka bajka animowana, co dziadek szukał się ze swoim domkiem? Jak dziadek wrócił na miejsce, to domek go szukał. A jak domek wrócił, to znów dziadek poszedł go szukać. Tak mi się przypomniało 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ale nikt tutaj nikogo nie szuka. Mam wyraźnie zaznaczony cel podróży i jest to kilka kilometrów za Mielcem.