Rowerowe dyr-dymały
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Rowerowe dyr-dymały
A te klamkomanetki to z cedru czy balsy? Bo lakier ekologiczny, jak mniemam? Taki trochę lepki znaczy, dla lepszej przyczepności ofkors?
No nie znalazłem. Do kupienia są zeszłoroczne, których specka wygląda tak samo lub bardzo podobnie, ale nie podobają mi się w sensie kolorów, w szczególności te obsrane widelce. I kształt ramy jakiś taki mniej atrakcyjny a cena identyczna. Eskerów też ni ma. Tą Meridę jedynie można kupić na allegro od niewiadomoktoto, a w sklepie Canyona piszą, że niedługo będzie Grail 6.0. Ponoć fajny, dość uniwersalny, ale już ponad 7 tysi.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nowy sitcom:
"W poszukiwaniu taniego świętego Graila 6.0."
"W poszukiwaniu taniego świętego Graila 6.0."
Z Canyonem podobno jest ten fakap, że jak się coś dzieje to jest niezła jazda z reklamacją. Podobno nawet uwzględniają jako tako, ale trwa to bardzo długo. Do kilku miesięcy.
Przyszłorocznych Rometów może faktycznie jeszcze nie być, a kiedy będą to też pewnie nie wiadomo.
W centrumrowerowe.pl jest Kellys Soot 50 za nieco więcej niż ten Aspre 2, a podobna specka. Nie wiem jak szybko chcesz kasę wydać.
Przyszłorocznych Rometów może faktycznie jeszcze nie być, a kiedy będą to też pewnie nie wiadomo.
W centrumrowerowe.pl jest Kellys Soot 50 za nieco więcej niż ten Aspre 2, a podobna specka. Nie wiem jak szybko chcesz kasę wydać.
Raczej dramat. Z rowerem mi się nie spieszy. Już i tak koniec sezonu a do pracy będę jeździł Roskusiem.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2021, 18:22 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale z akcentami do śmiacia.

Wupi walczy jak lew żeby nas tu zdyskredytować. Zazdrosny jakiś?

- rbit9n
- Ribitibi
mosiężne, osobiście sprawdzałem, ale teraz wygląda na to, że co najwyżej można niedostępną klamkę pocałować.wpk pisze:A te klamkomanetki to z cedru czy balsy? Bo lakier ekologiczny, jak mniemam? Taki trochę lepki znaczy, dla lepszej przyczepności ofkors?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jeszcze jak!
Bardzo chciałbym być talibem, derwiszem, chasydem czy nawet prostym dewotem - wszystko byłoby wtedy takie proste i piękne - ale nie umiem...

Sam masz hobby - kupujesz absurdalne aparaty i szkła. Nikt się z tego powodu nie dopierdala post za postem. Raczej Ci kibicują. Śmiejesz się z naszego hobby i dyskredytujesz każde niemal słowo. Po co?