Szmelcwageny i inne
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Szmelcwageny i inne
ścieżki dla rowerów spoko, tylko czemu chuje robią krawężniki o wysokości 6cm. jak ma się opony 700×35c, to naprawdę się lipnie po tym jedzie, szczególnie z gówniakiem w foteliku.
i jeszcze co do wieku, to jakiś czas temu facet 40+, potrącił kobietę na śmierć, na chodniku. tak więc nie tylko młodzież jeździ nieadekwatnie.
i jeszcze co do wieku, to jakiś czas temu facet 40+, potrącił kobietę na śmierć, na chodniku. tak więc nie tylko młodzież jeździ nieadekwatnie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
kupiłbym se skladaka
Pierdolicie, przecież taksiarz nie chciał tego kutasa zajebać tylko przewrócić, a że noga mu się omskła to go wziął pod koło.
-
Jadę w tygodniu po tego Avalanche 8100 w benie. Na szczęście łańcuch rozrządu jest tam grubości podobnej jak gąsienica w goliacie.
Wczoraj zrobiłam szybki kurs do Radomia Yukonem po felgi 20'' plus opony z serii pimp my ride.
Wczoraj zrobiłam szybki kurs do Radomia Yukonem po felgi 20'' plus opony z serii pimp my ride.
- rbit9n
- Ribitibi
składak konkret. zawsze wrzucam do bagażnika, jak muszę odstawić wóz do mechanika.gavin pisze:kupiłbym se skladaka
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
no i zacznie się pimp my chevy scrap... 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Gratulacje, Pani Sołtys. Czekamy na zdjęcia.
PS Ale dasz się pomodlić... znaczy przewieźć?
Przecież "Bóg tego świata ma na imię RUCHAĆ", więc my się tylko do niego modlimy.
PS Ale dasz się pomodlić... znaczy przewieźć?
RUCHAĆ... kto walczy mieczem ginie od pochwy
Jakie zdjęcia?
Wiesz co, najważniejsze, że powoli zbliża się mój najszczęśliwszy dzień w życiu.
Ten ostatni.
Wiesz co, najważniejsze, że powoli zbliża się mój najszczęśliwszy dzień w życiu.
Ten ostatni.