Czapka
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Czapka
Maciek, Ty już wróciłeś?
Widzisz Sebastianie... Takie to niebezpieczeństwa tylko słowa pisanego. Nie widzisz mimiki, oczu i czego tam jeszcze swego rozmówcy.Owain pisze:Pany, ja się na tym nie znam, ja nawet, tfu, fotografem nie jestem. Jak Ligo załatwiał (a i Metka/ogryzek też) nam miejsce na Ziemi to z Mirkiem Kanią gadałem via telefon. Wyjątkowo sympatyczny, fajny i dobry człowiek. Nie chcieliśmy burzyć klimatu naszych Starszych Braci w WierzeJedyne o co mi idzie, choć ciągle nie wiem o co chodzi z kultowym Paulem Draschem, to by nie zachowywać się jak pizda, i nie pisać na innych forach, jak psioniczni są chujowi, jednocześnie udzielając się tu. To jest, kurwa, słabe i małe. EOT...
A bardzo łatwo urazić słowem. Zresztą przypomnij sobie sam, jak z lekka się potrafiłeś nadąsać gdy radziłeś się o coś, a z drugiej strony jaja.
Tak to jest w wirtualności.
Generalnie jest potrzeba akceptacji towarzystwa i zaufania, że nikt tak naprawdę nie chce drugiemu dopieprzyć.
Widziałem te słowa Pietrka i Namo na AO - bo zaszedłem tam zerknąć spowodowany tym kołowrotem tu.
Ale jakoś mnie nie trzepnęły, bo nie wierzę, że oni to tak szczerze. To taka gra powiedzmy.
Ale w tym wszystkim przyznaję nie rozumiem pewnej zaciekłości (bo to mi przychodzi w tym przypadku na myśl) Mirka i Adama.
Szczególnie wobec Woytka. No chyba, że czegoś nie wiem, a Woytek to niezły ...

Ostatnio zmieniony 07 lip 2017, 23:14 przez samek, łącznie zmieniany 3 razy.
Jesli o godzinę pytasz, to u mnie siedemnasta.wpk pisze:Maciek, Ty już wróciłeś?
Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
odpierdolić mi tu się od mirka, bo kijem pogonięsamek pisze:Ale w tym wszystkim przyznaję nie rozumiem pewnej zaciekłości (bo to mi przychodzi w tym przypadku na myśl) Mirka i Adama.
Szczególnie wobec Woytka. No chyba, że czegoś nie wiem, a Woytek to niezły ...
Ty dalej na Eastcoast? Jak Ci się nie znudziło?
Uhmm. Na pewno Ci się uda. Ale możesz próbować.Francisco pisze:...odpierdolić mi tu się od mirka, bo kijem pogonię
A odpierdolić się nie planuję bo się nie przypierdalam. Tylko po prostu nie rozumiem no i o tym piszę.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
O, Sancho Pansa się znalazł...Francisco pisze:odpierdolić mi tu się od mirka, bo kijem pogonię
Pogoń Szczecin.
Jak pogoni, to się Szczecin znajdzie pod Kaliningradem...
znudziło, znudziło. dlatego właśnie w drodze na wyspę.Ligo pisze:Ty dalej na Eastcoast? Jak Ci się nie znudziło?
Na środku kontynentu to chyba nia ma wysp?