Warte wzmianki obiektywy Tamrona
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Warte wzmianki obiektywy Tamrona
- Lej koniku, lej, lej...
No przyznaju, że nie panimaju...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A ja T'jebja razumlju!
A to wszystko jest w języku "ogólnosłowiańskim"... 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Desperanto.
- danz1ger
chyba posłuchali, bo po piątej dudniło mocno.
Shoot First, Ask Questions Later.
To chyba w Dancigu, bo u mnie cicho. Ja się nie pukłem.
- danz1ger
no przecież. teraz wyjeżdżam z Dancyka na łykend, trzy dni max, i nie dalej niż 50 km.
Shoot First, Ask Questions Later.
Na "znanym portalu handlowym" na A pojawił się Tamron Adaptall-2 2,5/180 "35 Anniversary".
Cena, niestety, dość zaporowa.
A tak w ogóle a propos Allegro, to "wadą" części sprzedawanych tam obiektywów Adaptall jest to, że sprzedający rozdzielają obiektywy i adaptery i sprzedają je oddzielnie, przez co często wychodzi to raczej drogo jak na stary, używany obiektyw.
Albo oferują interesujący obiektyw, ale ze "złym" adapterem, no i wtedy trzeba "przełknąć tę żabę". W sumie może i dobrze, bo można sobie kupić "wymarzony" obiektyw bez oglądania się na mocowanie.
A ceny oferowanych adapterów wahają się od mniej więcej 40 do nieco ponad 100 złotych. Najdroższe są... no właśnie, jak sądzicie, jakie?
Cena, niestety, dość zaporowa.
A tak w ogóle a propos Allegro, to "wadą" części sprzedawanych tam obiektywów Adaptall jest to, że sprzedający rozdzielają obiektywy i adaptery i sprzedają je oddzielnie, przez co często wychodzi to raczej drogo jak na stary, używany obiektyw.
Albo oferują interesujący obiektyw, ale ze "złym" adapterem, no i wtedy trzeba "przełknąć tę żabę". W sumie może i dobrze, bo można sobie kupić "wymarzony" obiektyw bez oglądania się na mocowanie.
A ceny oferowanych adapterów wahają się od mniej więcej 40 do nieco ponad 100 złotych. Najdroższe są... no właśnie, jak sądzicie, jakie?
- rbit9n
- Ribitibi