Pogoda w regionie

off-duty
ODPOWIEDZ
aisoglaM

Re: Pogoda w regionie

Post autor: aisoglaM »

Czekamy na Besię ze wschodu 🙂
Melduję, że kupiłam przepiękny album o Afganistanie za 9,99 pl w Biedrze. Nooo ale tu sami krezusi ..ale jbc trwa zimowy kiermasz książki. Nie lubię grzebac w tych koszach ale ten album akurat leżał na wierzchu. No cieszę się i nawet usmiecham.
puch24

Post autor: puch24 »

aisoglaM pisze: 08 sty 2021, 15:13 Nooo ale tu sami krezusi
powtórz mi to Małgosiu z dwa albo trzy razy głośno i wyraźnie to może uwierzę w moje krezusostwo. Bo na razie jest kryzysostwo.
aisoglaM

Dwa lub trzy i cztery i pięć. Pomogło? Kryzysostwo też ładne słowo i też na K. 😊
puch24

Post autor: puch24 »

Nie pomogło, malheureusement. :-(

Kryzysostwo to może i ładne słowo, ale jego desygnat jest bardzo brzydki. :-(

"Kryzysostwo" częściowo zostało wymyślone przez rozpoznawanie głosu Google, któremu dyktowałem wiadomość, i nie rozpoznało "krezusostwa". ;-)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Naprawdę rozmawiasz z Google?
Hmmm...
To krańcowe stadium poddaństwa sfarfonom czy jeszcze coś będzie fajniejszego?

PS Krzysiek, śniegu ewidentnie nie masz przez Pucha. Wiadomo, że zdjęcia kradną dusze, ale puchowe kradną śnieg. Więc gdyby zrobił 2 zamiast 222, to może jakieś płatki by do Ciebie doleciały.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Puch trenuje. Podobno bestię ze wschodu zatrzyma własną piersią i dzięki temu zachodnia Polska będzie nadal miała ciepło.
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

zdyboo pisze:Puch trenuje. Podobno bestię ze wschodu zatrzyma własną piersią i dzięki temu zachodnia Polska będzie nadal miała ciepło.
+1

Z tym że, pierwsze uderzenie bestii ze wschodu bierze na siebie nasze Lubelskie Yeti, a to co Yeti nie wyłapie, Puch dokończy:)
Tak czy siak, na śnieg we Wro bym raczej nie liczył;)
zdyboo

Chyba, że lubelskie Yeti wyłapie wszystko, bo napalona na bestię, jak szczerbaty na suchary.
aisoglaM

Pffff, łobuz .

Abi tak, nic się nie martwcie. Załatwimy to z Puniem. No chyba, że nie. To nie 🙃
zdyboo

Punio - The Eastern Beast Slayer.
ODPOWIEDZ