Melduję, że kupiłam przepiękny album o Afganistanie za 9,99 pl w Biedrze. Nooo ale tu sami krezusi ..ale jbc trwa zimowy kiermasz książki. Nie lubię grzebac w tych koszach ale ten album akurat leżał na wierzchu. No cieszę się i nawet usmiecham.
Pogoda w regionie
Re: Pogoda w regionie
Czekamy na Besię ze wschodu
Melduję, że kupiłam przepiękny album o Afganistanie za 9,99 pl w Biedrze. Nooo ale tu sami krezusi ..ale jbc trwa zimowy kiermasz książki. Nie lubię grzebac w tych koszach ale ten album akurat leżał na wierzchu. No cieszę się i nawet usmiecham.
Dwa lub trzy i cztery i pięć. Pomogło? Kryzysostwo też ładne słowo i też na K. 
Nie pomogło, malheureusement. 
Kryzysostwo to może i ładne słowo, ale jego desygnat jest bardzo brzydki.
"Kryzysostwo" częściowo zostało wymyślone przez rozpoznawanie głosu Google, któremu dyktowałem wiadomość, i nie rozpoznało "krezusostwa".

Kryzysostwo to może i ładne słowo, ale jego desygnat jest bardzo brzydki.

"Kryzysostwo" częściowo zostało wymyślone przez rozpoznawanie głosu Google, któremu dyktowałem wiadomość, i nie rozpoznało "krezusostwa".

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Naprawdę rozmawiasz z Google?
Hmmm...
To krańcowe stadium poddaństwa sfarfonom czy jeszcze coś będzie fajniejszego?
PS Krzysiek, śniegu ewidentnie nie masz przez Pucha. Wiadomo, że zdjęcia kradną dusze, ale puchowe kradną śnieg. Więc gdyby zrobił 2 zamiast 222, to może jakieś płatki by do Ciebie doleciały.
Hmmm...
To krańcowe stadium poddaństwa sfarfonom czy jeszcze coś będzie fajniejszego?
PS Krzysiek, śniegu ewidentnie nie masz przez Pucha. Wiadomo, że zdjęcia kradną dusze, ale puchowe kradną śnieg. Więc gdyby zrobił 2 zamiast 222, to może jakieś płatki by do Ciebie doleciały.
Puch trenuje. Podobno bestię ze wschodu zatrzyma własną piersią i dzięki temu zachodnia Polska będzie nadal miała ciepło.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
+1zdyboo pisze:Puch trenuje. Podobno bestię ze wschodu zatrzyma własną piersią i dzięki temu zachodnia Polska będzie nadal miała ciepło.
Z tym że, pierwsze uderzenie bestii ze wschodu bierze na siebie nasze Lubelskie Yeti, a to co Yeti nie wyłapie, Puch dokończy:)
Tak czy siak, na śnieg we Wro bym raczej nie liczył;)
Chyba, że lubelskie Yeti wyłapie wszystko, bo napalona na bestię, jak szczerbaty na suchary.
Pffff, łobuz .
Abi tak, nic się nie martwcie. Załatwimy to z Puniem. No chyba, że nie. To nie
Abi tak, nic się nie martwcie. Załatwimy to z Puniem. No chyba, że nie. To nie
Punio - The Eastern Beast Slayer.