Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
u nas w Czeladziowie zrobili nowe ddry, muszę zrobić fotki bo nie uwierzyta
- sorevell
To nowa filia Mordoru, przy rondzie Daszyńskiego. Zdjęcie zrobiłem w porannym szczycie, ale nawet teraz, po 11, na światłach czeka po 5-7 rowerów.zdyboo pisze:To ten słynny Mordor na Domaniewskiej?
Takie obrazki to Holandia i Kopenhaga, nie spodziewałem sie tego w Warszawie. We Wrocławiu jak ktoś się nie zmieści na jednej zmianie świateł, to znaczy, że za bardzo się zapatrzył w smartfona.
good news everyone! chyba znalazłem winowajcę jajowatej korby

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To ile Tomek musi Ci zapłacić za zdewastowanie prezentu?
- vid3
- Kontakt:
A co, myślałeś, że my tu o wskrzeszeniu Dederonii rozmawiamy? 

jestem full happy 

A jak tę oskę wymieniłes, to pedały już nie biją?
Dodano po 32 strzałach znikąd:
White power, yeah
Dodano po 32 strzałach znikąd:

No więc po kolei demontowalem i tak: blat prosty idealnie, korba prawie idealna, oś krzywa jak wuj, no i okazało się że łańcuch się rozciągnął w miejscu tego zjajowienia i nie leżał idealnie na blacie, po wymianie supportu i łańcucha jest poezja,
pozostaje wymiana tylnej zębatki czyli całego wolnobiegu, tylko jeszcze się waham 16t czy 17t
Dodano po 13 minutach 59 strzałach znikąd:
doceniłem zdybową dbałość o szczegóły, dopasowałem tylną lampkę z czerwonym akcentem
pozostaje wymiana tylnej zębatki czyli całego wolnobiegu, tylko jeszcze się waham 16t czy 17t
Dodano po 13 minutach 59 strzałach znikąd:
doceniłem zdybową dbałość o szczegóły, dopasowałem tylną lampkę z czerwonym akcentem