Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Nie. A powinienem? I jaką wtyczkę? Może plugin?
No, taką od komputera z forum. Ale nie, chyba nie powinieneś. 

eLigo,
Ustawiane są specjalne bramki i płoty izolujące, a pan prezes wjeżdża na Wawel z pełną pompą kolumną samochodów przez bramę, którą wjeżdżał ostatnio tylko gubernator GG, Hans Frank.
No a ludzie oczywiście zbierają się i głośno protestują.
Ostatnio pan prezes zapowiedział wytaczanie procesów tym protestującym.
Robi się to wszystko deczko niesmaczne.
Ustawiane są specjalne bramki i płoty izolujące, a pan prezes wjeżdża na Wawel z pełną pompą kolumną samochodów przez bramę, którą wjeżdżał ostatnio tylko gubernator GG, Hans Frank.
No a ludzie oczywiście zbierają się i głośno protestują.
Ostatnio pan prezes zapowiedział wytaczanie procesów tym protestującym.
Robi się to wszystko deczko niesmaczne.
Fakt, ale to normalni ludzie protestują, czy ci, którzy na samo nazwisko Kaczyński dostają drgawek i piany na pysku?
Zresztą, pieprzyć to.
A forum niech nam się świeci.

Zresztą, pieprzyć to.
A forum niech nam się świeci.

Eeee... jakieś takie wypalone...
Trza było HDRa walnąć...
A serio - wypalone światła bez szczegółów bardziej mnie walą po oczach niż czarne lub brudne cienie.

Trza było HDRa walnąć...
A serio - wypalone światła bez szczegółów bardziej mnie walą po oczach niż czarne lub brudne cienie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Widzisz, to są jedni i ci sami...Ligo pisze:Fakt, ale to normalni ludzie protestują, czy ci, którzy na samo nazwisko Kaczyński dostają drgawek i piany na pysku?
Pierwsze objawy wampiryzmu. Weź niepierdol.puch24 pisze:A serio - wypalone światła bez szczegółów bardziej mnie walą po oczach niż czarne lub brudne cienie.
Ty masz wyburzone, ja mam wypalone... 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Puch - łódzki Nosferatu.
Kurde, faktycznie, zaczynam mieć światłowstręt.
eLigo, muszę się zgodzić z Woytkiem, to często ci sami ludzie. Najgorsze jest to, że dwa lata temu byli to najspokojniejsi w świecie ludzie, których nikt by nie podejrzewał o skłonności do masowego a hałaśliwego demonstrowania swego zniesmaczenia.
eLigo, muszę się zgodzić z Woytkiem, to często ci sami ludzie. Najgorsze jest to, że dwa lata temu byli to najspokojniejsi w świecie ludzie, których nikt by nie podejrzewał o skłonności do masowego a hałaśliwego demonstrowania swego zniesmaczenia.