Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
nordenvind

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: nordenvind »

Ligo pisze: 09 cze 2019, 22:35 Możesz się bać, jak zobaczysz RPG na pace.
Przykro mi, nie wybieram się w najbliższym czasie do Islamabadu, Kabulu.... pod Meksykańską granicę
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Ligo pisze: 09 cze 2019, 22:35
Owain pisze: 09 cze 2019, 22:32W kontekście ochrony środowiska.
O czym Wymitu?
Właśnie :(
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ligo

Post autor: Ligo »

nordenvind pisze: 09 cze 2019, 23:05 Przykro mi, nie wybieram się w najbliższym czasie do Islamabadu
Nie szkodzi. Islamabad przyjedzie wkrótce do Ciebie.

Dodano po 1 minucie 58 strzałach znikąd:
Owainu, dzisiejsze benzyniaki są tak czyste, że z rury wychodzi sama woda i fijołki...
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

O, też w temacie aut. Wyjeżdżam z garażu podziemnego w ten dzień co się z Tomaszem ustawiłem, mijam znów newralgiczny zakręt drogi osiedlowej, akurat na wyraźnym napisie "ZAKAZ PARKOWANIA" i kopercie zatrzymuje się jakiś kopcący golf, podrdzewiały ale z kotwicą Polski Walczącej na tylnej szybie. Wysiada żylasty łysol 1,5m wzrostu, lat ze 23. Przyhamowuję, otwieram szybę i pytam, czy to jest patriotycznie stawać na zakazie i to w miejscu gdzie zasłania się widoczność na skrzyżowaniu i jest duże ryzyko stłuczek. Ale żylasty się tylko spiął, zapytał czy mi zajebać i próbował kopnąć w auto, ale ja już się oddalałem.

Ty też Ligo jesteś dumny z Polskich Patriotów?

@Lena. Ja wiem, że szybko, że moc - jest fajnie. Śmiecie też wygodniej do lasu wypierdolić :)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ligo

Ależ jak najbardziej jestem dumny z Polskich Pariotów, szczególnie w starych Golfach. Bo jak nie oni, to kto? Ale Ci nie zajebał? No to okej.

Ale Owainu, muszę powiedzieć, że teraz się do Methy przypierdalasz. Co ma fajny samochód do wyrzucania śmieci do lasu?
puch24

Post autor: puch24 »

Ligo pisze: 09 cze 2019, 22:11 Aztek to dizajn sam w sobie, niepowtarzalny.
Tak, to chyba jedyne cenzuralne określenie, jakiego można użyć.

Samochód okazał się tak "popularny", że w pierwszym roku wyprodukowano ich prawie 70 tys., w drugim i trzecim - już ok. 27 tys., potem 20, a potem 10 i zakończono produkcję.

Co ciekawe, podobno jako samochód to on wcale taki zły nie był. Między innymi uzyskał wysoki wskaźnik zadowolenia klienta.

Stylistą nadwozia był Tom Peters, który później projektował np. Corvettę. Agresywny i kontrowersyjny wygląd był całkowicie zamierzony i miał przemawiać do Pokolenia X. Problem był w tym, że samochód był sporo droższy, niż pokolenie X mogło sobie wówczas pozwolić, więc samochód trochę chybił celu.
nordenvind

Ligo pisze: 09 cze 2019, 23:10
nordenvind pisze: 09 cze 2019, 23:05 Przykro mi, nie wybieram się w najbliższym czasie do Islamabadu
Nie szkodzi. Islamabad przyjedzie wkrótce do Ciebie.
Najpierw musimy dogonić Was, jak słyszałem z pierwszej ręki... :mrgreen:
puch24

Post autor: puch24 »

Owain pisze: 09 cze 2019, 22:32
nordenvind pisze: 09 cze 2019, 22:25 Łoooo....8 litrów i 6 metrów ! Ja boję takich Pań... :mrgreen:
Ja też. W kontekście ochrony środowiska. Tylko dziwne, bo Lena chyba nie musi sobie niczego przedłużać.
Kto by się tam przejmował jakimś tam środowiskiem! Wszystkie te środowiska to spiski lewaków i komuchów!
nordenvind

Ehhh... Corvetta Sting Ray... napatrzeć się nie można, ale to nie ten gość.
Ligo

puch24 pisze: 09 cze 2019, 23:25Co ciekawe, podobno jako samochód to on wcale taki zły nie był. Między innymi uzyskał wysoki wskaźnik zadowolenia klienta.
Samochód na pewno nie był zły, a w eksploatacji mógł być całkiem dobry, to w końcu produkcja GM.
Ale wiesz, gusty gustami, niektórzy mają skrzywioną psyche, chodzą z kolorowymi flagami, podoba im się Aztek... Nic nie zrobisz.
ODPOWIEDZ