Jej tu akurat nie ma.Chory pisze:"Jak by było tak prosto, to by było za łatwo."
Czapka
Re: Czapka
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A to dobrze czy źle?
nijak. bez róznicy. ma lepsze rzeczy do roboty. dla niej dobrze.
namoamo pisze:Methanoia pisze:Nie dogadacie się, każda z was jest w innej fazie cyklu.

Z dwadzieścia prawie lat temu sprzedawałem takie w sklepie fotograficznym.rbit9n pisze:nieustannie polecam kodak tri-x 400 oraz. fomapan 400.Herr X pisze:Tak się zastanawiam, co ja tu robię? Zdjęć nie robię. Na tym innym forum mnie nie ma. Z Owainem nie mam ochoty się kłócić, bo my jak mentalni bracia. Na kozach też się nie znam. Może komuś polecić jakiś film?

Dodano po 2 minutach 27 sekundach:
Aż nie wiem co powiedzieć.Owain pisze:Bo to z założenia miało być forum nie-tylko-fotograficzne. Fotografia jest jedną ze sztuk, jest pewnym medium, które coś lub COŚ przekazuje. To COŚ może być równocześnie przekazywane filmem, muzyką, książką, opowieścią, może jedzeniem, żartem, fajną dyskusją. Dlatego też zaprosiłem tu kilkanaście osób ze starego CP. Ale Tyś się tylko ostał, perełko moja, bo inni przestraszyli się Panów FotografikówHerr X pisze:Tak się zastanawiam, co ja tu robię? Zdjęć nie robię. Na tym innym forum mnie nie ma. Z Owainem nie mam ochoty się kłócić, bo my jak mentalni bracia. Na kozach też się nie znam. Może komuś polecić jakiś film?![]()
No ale może wrócą, zresztą pany fotografy to też ludzie, co łoglondajo, słuchajo, czytajo. Więc jak ni ma fajnej foty to zawsze można popierdaczyć o czyminniejszym
Dlatego bądź i trwaj, perełko Ty moja, rodzyneczku czarny, gotycki.

Dodano po 2 minutach 31 sekundach:
tomek_jj pisze:Co to jest CP ? [...]Owain pisze: Dlatego też zaprosiłem tu kilkanaście osób ze starego CP.

Dodano po 5 minutach 32 sekundach:
Alternatywa do alternatywy. Z tym, że na czarno.Owain pisze:CP to Castle Party, festiwal muzyki "dark independent" (co to kurwa jest muzyka dark independent?) [...]

Dodano po 4 minutach 31 sekundach:
Ja trochę wcześniej. Od 18. do 20. śpię. A potem ile się da. Ile się da pooglądać.rbit9n pisze:[...] w każdym razie, ja myślałem, że fani mrocznych wdzięków, to o północy dopiero zaczynają normalną egzystencję, a tu taki zonk.

- rbit9n
- Ribitibi
nie do końca. te tri-x'ie sprzed dwudziestu lat to były całkiem inne negi, o niebo lepsze.
no i ile da się pooglądać? my to. sezon, trzynaście odcinków w góra tydzień łykamy. no ale my to śpimy aż 5 godzin na dobę.
no i ile da się pooglądać? my to. sezon, trzynaście odcinków w góra tydzień łykamy. no ale my to śpimy aż 5 godzin na dobę.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Różnie. Czasem dwa, czasem trzy filmy. Seriali tylko tyle odcinków ile proponuje telewizja. Poza telewizją, bardzo rzadko i tylko w weekendy. 

- rbit9n
- Ribitibi
nieźle. my walczymy z reżimu propagandą. na szczęście jest van Damme w odwodzie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Tak, ale sam o nią prosiłem.Owain pisze:Hen! Fajna fota. KaHa, jak mniemam?

Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
Van Damme? Brrrr!rbit9n pisze:nieźle. my walczymy z reżimu propagandą. na szczęście jest van Damme w odwodzie.