Welcome aboard, Marine!

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Welcome aboard, Marine!

Post autor: puch24 »

A wiesz, O'Wanno, że śródziemski jest bezwstydnie oparty na fińskim?

I nie rozumiem, dlaczego jesteś wybuchem biegunki i jaki ma to związek z pozostawieniem żelazka na gazie...
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Tak Puszku, wiem że quenya ma dużo z fińskiego ale nie tylko. Nieskromnie napiszę, że początkiem lat 90tych byłem jedną z kilku osób, które uczyły się quenijskiego i zapisu tengwarycznego. Czytałem też obie Eddy i wiem co to Sampo ;)
Reszta to nawiązanie do tego, jak znajomego Walijczyka uczyliśmy polskiego po pijaku. Rano przedstawił się mamie kolegi: "dzien dobry, jestem wybuchająca sraczka":)
O kurwa, mój pierwszy post z telefona, gdyż jestem na nudnym przyjęciu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

otwieracz pisze:Cześć papudroki jedne! :-)
Sorry że tak późno, ale zajęty byłem. "Klan" oglądałem od początku bo straciłem wątek, no i przeprowadzkę musiałem ogarnąć. Dopiero dziś odpaliłem forum na N i przeczytałem cynk od Owaina i się zameldowałem. Także od dziś macie o jedną gębę więcej do wyżywienia :-)
czołem. szybkie pytanie, perła czy zwierzyniec?

Obrazek
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Jeśli mam wybierać pomiędzy mielonką w puszce a paprykarzem szczecińskim to wolę głodować ....nic tak nie wyostrza zmysłów, jak dieta :mrgreen:
otwieracz

Post autor: otwieracz »

Ja niefersztejn o czym Wy gawaritje. Ja nie tutejszyn. rbit9n (pogratulować nicka - pewnie jakiś druid z najnowszej wersji Chińskiej podróbki Gwiezdnych Wojen) dzisiaj ani Perła ani zwierzyniec, eksperymenty jak to w sobotę z różnościami. To żatecke aromaticke chmelo z Żabki dobre jest, także jak coś to polecam do zestawu startowego na wieczór:
Obrazek

Troszku mi stabilizacja w rękach szwankuje, ale po drugim powinno być lepiej. Dzisiaj się oszczędzam, puszka co jakiś czas musi być, a mi się już na opuszkach palca wskazującego odleżyny zrobiły, trzeba to trochę rozruszać było dla zdrowia. A tak poza tym mamy sobotę - a przy sobocie bardzo wielce jest na kocie...
[youtube][/youtube]
Ligo

Post autor: Ligo »

No, awatar otwierający jest, jeszcze bardziej swojsko się zrobiło. Powitać! :-)
otwieracz

Cześć Ligo. Kolejny "emigrant" z forum na "N" :-) Aleście nastukali tu postów w niecałe pół roku. Na pierwszy rzut oka to forum wydawało mi się takie "ubogie", a okazuje się że jest jak żarty Strasburgera z Familiady. Wszyscy się śmieją ale nikt nie skumał o co chodzi. To ja się wtapiam w tłum i też udaję że rozumiem :-) A Ty nie w trasie dzisiaj?
Ligo

Post autor: Ligo »

Nie, weekend jest. I zima. A ja w weekendy i zimy nie pracuję.:-)
otwieracz

To zazdraszczam. Ja skończyłem dziś 2 zmiany o 22. Ale przede mną tydzień urlopu to sobie odbiję :-) Chyba że lać będzie (odpukać) - wtedy chyba poćwiczę jeszcze palce, a otwieracz też niech odpoczywa.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

otwieracz pisze:Ja niefersztejn o czym Wy gawaritje. Ja nie tutejszyn. rbit9n (pogratulować nicka - pewnie jakiś druid z najnowszej wersji Chińskiej podróbki Gwiezdnych Wojen)
dziękuję, ale jedno ale, podróbka była turecka. sam osobiście widziałem na VHS.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
ODPOWIEDZ