Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
O-dur C-bul

Re: Stream of consciousness

Post autor: O-dur C-bul »

rbit9n pisze:
cz4rnuch pisze:Tej kapusty to bym chętnie spróbował. Nie wygląda może zbyt apetycznie, ale żołądek mi podpowiada, że może być git a on się rzadko myli.
chcesz? spróbuję za Ciebie. albo wyślę Ci paczkomatem, bo u nas to sprzedają pod kątem Ukraińców. ta. wysyłka to nie jest zły pomysł, przypomniałem sobie bowiem, jak tym sztynksiło, kiedy się wchodziło do pierwszego lepszego spożywczaka we Lwowie.

Dodano po 2 godzinach 51 minutach 35 sekundach:
albo niech Ołajn spróbuje. on wygląda na takiego, co to z niejednego garnka kapustę jadł.
Ligo pisze:Jeśli ta kapusta jest tym, o czym myślę, to capi jak szwedzki śledź kiszony. Ja może podziękuję.

No to oba dwaj, nie macie racji. Może mylicie to, z kapustą kiszoną po koreańsu. Ona faktycznie ma ładny zapach. A jak zostawiłem ją na tydzień rozpakowaną w lodówce, to po otwarciu drzwiczek, przestałem myśleć, tak mnie zatkało. Ale nadal był zjadliwa. Tylko wyrzucono mnie z nią do roboty...:0 Tam to miałem luz przy stole.

Natomiast kapusta morska, trąci glonami w porcie, przy odpływie. Przypomina kluski z trawy...:)
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

O-dur C-bul pisze:
rbit9n pisze:
cz4rnuch pisze:Tej kapusty to bym chętnie spróbował. Nie wygląda może zbyt apetycznie, ale żołądek mi podpowiada, że może być git a on się rzadko myli.
chcesz? spróbuję za Ciebie. albo wyślę Ci paczkomatem, bo u nas to sprzedają pod kątem Ukraińców. ta. wysyłka to nie jest zły pomysł, przypomniałem sobie bowiem, jak tym sztynksiło, kiedy się wchodziło do pierwszego lepszego spożywczaka we Lwowie.

Dodano po 2 godzinach 51 minutach 35 sekundach:
albo niech Ołajn spróbuje. on wygląda na takiego, co to z niejednego garnka kapustę jadł.
Ligo pisze:Jeśli ta kapusta jest tym, o czym myślę, to capi jak szwedzki śledź kiszony. Ja może podziękuję.

No to oba dwaj, nie macie racji. Może mylicie to, z kapustą kiszoną po koreańsu. Ona faktycznie ma ładny zapach. A jak zostawiłem ją na tydzień rozpakowaną w lodówce, to po otwarciu drzwiczek, przestałem myśleć, tak mnie zatkało. Ale nadal był zjadliwa. Tylko wyrzucono mnie z nią do roboty...:0 Tam to miałem luz przy stole.

Natomiast kapusta morska, trąci glonami w porcie, przy odpływie. Przypomina kluski z trawy...:)
znaczy to co jesz to ten glon? czy nie?

Dodano po 5 minutach 12 sekundach:
zresztą skąd w 1991 r. w spożywczaku na. ulicy Zielonej we Lwowie wzięliby koreańską kapustę.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

zresztą skąd w 1991 r. w spożywczaku na. ulicy Zielonej we Lwowie wzięliby koreańską kapustę.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Zapewne z apteki.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

tak, tak, leżała tam razem z osełką.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Z osiełkiem.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Owain pisze:Matko Buska... Zjechali mi znajomi z Londyna, wczoraj i dziś spiłem około... 25 piw :(
no i doigrałeś się chłopaczku. chyba że ci mili polucyjniacy nie do Ciebie.
Ligo

Post autor: Ligo »

Znaczy, że nam Owainu zamknęli? :shock: To trzeba jechać go odbić!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Repetujmingtona!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Nijakiej policji nie widzę, nie słyszę. W łóżeczku se leżę. Tak że tego.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ