Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
nie godej
- sorevell
E, tam, aku.nordenvind pisze:Pienknie, w niespełna dwuletnim Nissanie piarddolneło aku, podobno wadliwa seria podatna na zwarcie między celami.
Jutro wymienią zażyczyłem Vartę bo widziałem, że wstawiają na wymianę. Niestety centrala przydziela i zobaczymy... co wylosuje
Mojemu bratu w niespełna dwuletnim x-trailu padł silnik i od dwóch miesięcy serwis diagnozuje przyczynę.
Jaki motór w tym x-trailu.sorevell pisze: ↑19 cze 2019, 08:40E, tam, aku.nordenvind pisze:Pienknie, w niespełna dwuletnim Nissanie piarddolneło aku, podobno wadliwa seria podatna na zwarcie między celami.
Jutro wymienią zażyczyłem Vartę bo widziałem, że wstawiają na wymianę. Niestety centrala przydziela i zobaczymy... co wylosuje
Mojemu bratu w niespełna dwuletnim x-trailu padł silnik i od dwóch miesięcy serwis diagnozuje przyczynę.
Nie będę narzekał aku wymienione na lepsiejszą vartę.
Stary dawał słaby prąd rozruchowy pomimo dosyć wysokiego napięcia.
- rbit9n
- Ribitibi
- sorevell
1.6 dyszel. Kpina, swoją drogą. Podobnie jak 1.2 w zastępczym QQ.nordenvind pisze:Jaki motór w tym x-trailu.sorevell pisze: ↑19 cze 2019, 08:40E, tam, aku.nordenvind pisze:Pienknie, w niespełna dwuletnim Nissanie piarddolneło aku, podobno wadliwa seria podatna na zwarcie między celami.
Nie będę narzekał aku wymienione na lepsiejszą vartę.
Stary dawał słaby prąd rozruchowy pomimo dosyć wysokiego napięcia.
Mam 1.2 tiurbo QQ pościgamy się ? 

sorevell, brat od dwóch miesięcy jeździ zastępczym QQ? 

Bede miał Triala zastępczego na dzień dla odmiany w przyszłym tygodniu.
- sorevell
Owszem, najpierw z wypożyczalni (1.2 & CVT), a teraz zastępczym z ASO (1.2 manual).puch24 pisze:sorevell, brat od dwóch miesięcy jeździ zastępczym QQ?
1.2 za słabe na CVT