Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
Xcytuje Cię?
- Owain
- Nasz Czelnik
Już co raz mniej. Malutki, znaczy niziutki i choć koreańce robią ładne auta, to silniki piją jak smoki.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No ale przecież założysz LPG.
- vid3
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
Abstrahując od tego, że operacyjne perspektywy znacznie zmniejszają moje możliwości finansowe a i to, że nie wiadomo kiedy będę mógł jeździć autem, odnotowuję pojawienie się kilku małych crossoverów. Fakt, trzeba mi auta ze względu na plecy wyższego, ale już nie potrzebuję wozić masy powietrza za plecami, a my rodzina 2 + 0 (zero zł zamiast pińcet zł).
Pierwszy to nowy ford puma, nawet ładny, ale jak wiadomo, ford gufno wort
Dalej jakoś mi fordy nie leżą.

Kolejny to nowy peugeot 2008, bliźniaczo podobny do nowego 3008.

Trzeci to bardzo ładna kia Xceed, niestety trochę dla mnie za niska (149 cm czyli tyle ile ma moje Clio obecne)

No i prawdziwa rewelacja (pomijając markę offkors) czyli to na co liczyłem - nowy renault captur zbliżony designem do nowego chwalonego clio V. Jest też nieco większy od poprzednika, który jak na renufkę był bardzo chwalony. Autko ma wiele elementów które mnie się podobają i których potrzebuję, m.in. autohold w automacie, wreszcie pełne sterowanie tempomatem na kierownicy, materiały mają być lepsze niż w poprzednim, pełne cyfrowe zegary z możliwością wyświetlania nawigacji na środku itp. Dziś się chyba wreszcie pojawiły nowe, oficjalne zdjęcia.

Pierwszy to nowy ford puma, nawet ładny, ale jak wiadomo, ford gufno wort

Kolejny to nowy peugeot 2008, bliźniaczo podobny do nowego 3008.

Trzeci to bardzo ładna kia Xceed, niestety trochę dla mnie za niska (149 cm czyli tyle ile ma moje Clio obecne)

No i prawdziwa rewelacja (pomijając markę offkors) czyli to na co liczyłem - nowy renault captur zbliżony designem do nowego chwalonego clio V. Jest też nieco większy od poprzednika, który jak na renufkę był bardzo chwalony. Autko ma wiele elementów które mnie się podobają i których potrzebuję, m.in. autohold w automacie, wreszcie pełne sterowanie tempomatem na kierownicy, materiały mają być lepsze niż w poprzednim, pełne cyfrowe zegary z możliwością wyświetlania nawigacji na środku itp. Dziś się chyba wreszcie pojawiły nowe, oficjalne zdjęcia.

fort guwno wort, wiec kupia reno, ojapierdole bonanza 

- Owain
- Nasz Czelnik
Nie sądzę by ford był bardziej awaryjny od renault, zwłaszcza, że wyczytałem, że nowy captur ma być robiony w Chinach :> Niestety ford jakoś wizualnie mi się nie podoba jeśli idzie o wnętrze. Głównie dlatego odrzuciłem EcoSporta, który jest mały a wysoki. Zresztą póki co to dywagacje odnośnie przyszłości dla mnie bardzo zamazanej.
albo ałtolawete
- Owain
- Nasz Czelnik
Po co ja się w ogóle odzywałem? Zaczyna się robić jak na N.