Pogoda w regionie
- Gdama
- Gdriada
Re: Pogoda w regionie
Dobre mydło Kleopatra robi jedna pani z Milejowa.
Mydło to jest For You, jak mi niedawno przypomniano, i jest narzędziem straszliwych zbrodni.
- Gdama
- Gdriada
Ta Kleopatra jest for everybody 

- danz1ger
W Dancyku, po kilku dniach słonecznych, niebo zachmurzone i bonus, przynajmniej na Stogach, w postaci wstrętnego smrodu z rafinerii. Tak przy okazji, w Nowym Porcie, gdzie mieszka moja lepsza połowa, w kilku budynkach mieszkania dostawali pracownicy rafinerii. Wielu z nich już nie, albowiem przenieśli się na łono Abrahama z powodu raka. Mąż ś.p. mojej lepszej połowy, również wieloletni pracownik rafinerii był uparcie leczony na serce przez lekarkę zakładową. Dziwnym trafem pracownicy rafinerii nie mogli korzystać z usług innych przychodni bo ze względu na jakieś tam zarządzenie te inne ich nie przyjmowały. Kiedy wreszcie przebadał go inny lekarz, okazało się, że chłop ma raka żołądka i że jest już po herbacie. Tak, że tego, no.
Shoot First, Ask Questions Later.

Wiosenka
- Owain
- Nasz Czelnik
Sowy nie są tym, czym się wydają...
danz1ger pisze: ↑23 lut 2021, 11:59 W Dancyku, po kilku dniach słonecznych, niebo zachmurzone i bonus, przynajmniej na Stogach, w postaci wstrętnego smrodu z rafinerii. Tak przy okazji, w Nowym Porcie, gdzie mieszka moja lepsza połowa, w kilku budynkach mieszkania dostawali pracownicy rafinerii. Wielu z nich już nie, albowiem przenieśli się na łono Abrahama z powodu raka. Mąż ś.p. mojej lepszej połowy, również wieloletni pracownik rafinerii był uparcie leczony na serce przez lekarkę zakładową. Dziwnym trafem pracownicy rafinerii nie mogli korzystać z usług innych przychodni bo ze względu na jakieś tam zarządzenie te inne ich nie przyjmowały. Kiedy wreszcie przebadał go inny lekarz, okazało się, że chłop ma raka żołądka i że jest już po herbacie. Tak, że tego, no.
Wybacz, w sumie to nie moja sprawa, ale zupełnie pogubiłem się w Twoich koligacjach.

- danz1ger
Ja jestem kawalerem z odzysku (wdowcem) a mój obecny Anioł Stróż, Krystyna, panienką z odzysku za tą samą przyczyną. Pisząc "mąż ś.p. mojej lepszej połowy" miałem na myśli byłego męża Krystyny. Ja i Krystyna jesteśmy common law marriage.
Shoot First, Ask Questions Later.
No ..love is love Puchu
<3
<3
- no_gravity_Carlos
jacht pelnomorski...