Pogoda w regionie

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Re: Pogoda w regionie

Post autor: Gdama »

Dobre mydło Kleopatra robi jedna pani z Milejowa.
puch24

Post autor: puch24 »

Mydło to jest For You, jak mi niedawno przypomniano, i jest narzędziem straszliwych zbrodni.
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

Ta Kleopatra jest for everybody ;)
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

W Dancyku, po kilku dniach słonecznych, niebo zachmurzone i bonus, przynajmniej na Stogach, w postaci wstrętnego smrodu z rafinerii. Tak przy okazji, w Nowym Porcie, gdzie mieszka moja lepsza połowa, w kilku budynkach mieszkania dostawali pracownicy rafinerii. Wielu z nich już nie, albowiem przenieśli się na łono Abrahama z powodu raka. Mąż ś.p. mojej lepszej połowy, również wieloletni pracownik rafinerii był uparcie leczony na serce przez lekarkę zakładową. Dziwnym trafem pracownicy rafinerii nie mogli korzystać z usług innych przychodni bo ze względu na jakieś tam zarządzenie te inne ich nie przyjmowały. Kiedy wreszcie przebadał go inny lekarz, okazało się, że chłop ma raka żołądka i że jest już po herbacie. Tak, że tego, no.
Shoot First, Ask Questions Later.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

Obrazek
Wiosenka
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

aisoglaM pisze: 23 lut 2021, 15:03 Wiosenka
Myślałem, że "Czajka".
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Post autor: puch24 »

danz1ger pisze: 23 lut 2021, 11:59 W Dancyku, po kilku dniach słonecznych, niebo zachmurzone i bonus, przynajmniej na Stogach, w postaci wstrętnego smrodu z rafinerii. Tak przy okazji, w Nowym Porcie, gdzie mieszka moja lepsza połowa, w kilku budynkach mieszkania dostawali pracownicy rafinerii. Wielu z nich już nie, albowiem przenieśli się na łono Abrahama z powodu raka. Mąż ś.p. mojej lepszej połowy, również wieloletni pracownik rafinerii był uparcie leczony na serce przez lekarkę zakładową. Dziwnym trafem pracownicy rafinerii nie mogli korzystać z usług innych przychodni bo ze względu na jakieś tam zarządzenie te inne ich nie przyjmowały. Kiedy wreszcie przebadał go inny lekarz, okazało się, że chłop ma raka żołądka i że jest już po herbacie. Tak, że tego, no.

Wybacz, w sumie to nie moja sprawa, ale zupełnie pogubiłem się w Twoich koligacjach. :-o
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

Ja jestem kawalerem z odzysku (wdowcem) a mój obecny Anioł Stróż, Krystyna, panienką z odzysku za tą samą przyczyną. Pisząc "mąż ś.p. mojej lepszej połowy" miałem na myśli byłego męża Krystyny. Ja i Krystyna jesteśmy common law marriage.
Shoot First, Ask Questions Later.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

No ..love is love Puchu
<3
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

jacht pelnomorski...
ODPOWIEDZ