Sony zdjęcia robią...
Może nie od razu tak drastycznie. Bo co? Nakazać skasowanie wszystkich zdjęć ze Sony?

"A na świecie zbożny pobyt,
Pamiętam, co Kobiela wyprawiał na plaży z teleobiektywem - chyba 1000 mm!klasyk pisze: ↑20 maja 2018, 10:27 Jako sprzętowy ignorant chciałbym wnieść do wątku informację, że moi klienci nie zaakceptowaliby wyglądu Waszych aparatów. Uznali by Was za pryszczatych filatelistów, których od klasera może oderwać informacja, że sąsiadka opala się bez stanika i nie długo może przewrócić się na plecy. Człowiek latami buduje sobie markę profesjonalisty a tu przychodzi taki z gałką przykręconą do koperty. Kobiela Was nie uczył, jak powinien wyglądać sprzęt a w szczególności plażowy ?
Znam kogoś, kto kupuje jakieś przystawki do telefonów. Ma już tego pół plecaka. Nie starcza mu miejsca na normalne szkła. Zdjęć właściwie nigdy nie robił. Plecaki zawsze miał fajne. Ciągle podsyła mi jakieś linki do stron sprzętowych i wypisuje elaboraty na temat ich doskonałości. Podoba mi się jego zapał. Nie podoba mi się to, że nie wysprzedaje klasycznego sprzętu w atrakcyjnych cenach.