Machnij do tego jeszcze dymka. Reakcja będzie dynamicznaOwain pisze:...Zwie się to "Reakcja łańcuchowa"
Top 10 - seriale
Re: Top 10 - seriale
Jeśli dziś, to z okazji święta polecam whisky.
- rbit9n
- Ribitibi
chyba potrzebujesz laudnum.cz4rnuch pisze:Dzięki. I jeszcze jedno pytanie. Wybieram się do kumpla zrobić maraton polecanego tu na forum Tabu w związku z czym zastanawiam się czy lepiej pojawić się z piwem czy może jednak z wódeczką?
ale możecie też ugotować kakao z litry mleka i wetrzeć do niego sześć gałek muszkatołowych.
za szkody nie odpowiadam.
przed zażyciem skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutą.
ech widzisz, a u mnie w szafce stoi taki absyncik, że przed piciem chowam wszystkie noże, siekiery i rewolwery do sejfu, a klucz połykam. klucz od mieszkania też, bo raz taki mały wypiłem, i zabłądziłem gdzieś między Wyspiańskiego, a Sienkiewicza na kilka dobrych godzin.Owain pisze:Do tego serialu seryjnie pasowałby Absynt. Ale że to napój podły, zwłaszcza, że tujonu to we współczesnych za grosz, odradzam. Wiem co piszę, gdyż koci koci mili gothci pili to na potęgę na różnych gotik-partach, aby być bardziej TRU, choć krzywili się i pluli.
Ze swej strony polecam zatem piwko, choć substytut halucynacji i kop z opóźnionym zapłonem gwarantuje lekki drineczek, który jest wariacją na temat kamikaze, jeno z tequilą. Znaczy kostki lodu, tequila, sok z cytryny, blue curacao i chyba jakiś jeszcze tajny składnik dodawany przez Ambika. Zwie się to "Reakcja łańcuchowa"
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Jest zwiastun trzeciego Fargo. Wolałbym bez gwiazd, no i takie wrażenie, że mało oryginalne klimatem a bardziej spijające śmietankę z części poprzednich i filmu (odtwórcze). Ale mogę się mylić. Dwa pierwsze sezony były niesamowite!
[bbvideo=853,480]http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+sezon+3-42304[/bbvideo]
[bbvideo=853,480]http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+sezon+3-42304[/bbvideo]
Sowy nie są tym, czym się wydają...
No ale jak? Przecież Fargo to straszne zadupie jest.
- Owain
- Nasz Czelnik
Et in hoc signo vincuntLigo pisze:No ale jak? Przecież Fargo to straszne zadupie jest.
Skoro zwiastun do dupy, to i serial musi być do dupy.Owain pisze:Jest zwiastun trzeciego Fargo. Wolałbym bez gwiazd, no i takie wrażenie, że mało oryginalne klimatem a bardziej spijające śmietankę z części poprzednich i filmu (odtwórcze). Ale mogę się mylić. Dwa pierwsze sezony były niesamowite!
- Owain
- Nasz Czelnik
Zespół dezadaptacyjny u osobnika neurotycznego.Herr X pisze:Skoro zwiastun do dupy, to i serial musi być do dupy.
U Cię też??? Słuchaj fachowca, z tym da się żyć.Owain pisze:Zespół dezadaptacyjny u osobnika neurotycznego.Herr X pisze:Skoro zwiastun do dupy, to i serial musi być do dupy.
- Owain
- Nasz Czelnik
Najlepiej adaptuję się przy piwie i staję się mniej neurotyczny. Chyba, że przesadzę z ilością, to staje się bardziej neurotyczny.