Places
- poor
- Rich poor
Re: Places
rfe
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Znów tajemnicze słówko-wytrych?
No i?
Oczywiście, w całej sprawie może też być drugie dno.
Możliwe, że facet kupił działkę z zamiarem wyburzenia budynku i postawienia tam czegoś innego.
Nagle ktoś mu włożył kij w szprychy, robiąc z budynku zabytek, co facetowi rozwaliło wszystkie plany. Może np. inwestorzy zażądali zwrotu wkładów, itp.?
O takich numerach z władzami miast też słyszałem - namawiają kogoś do zakupu nieruchomości, a gdy to nastąpi, zmieniają plan zagospodarowania przestrzennego, i inwestor zostaje na lodzie z bezużyteczną i bezwartościową działką.
Możliwe, że facet kupił działkę z zamiarem wyburzenia budynku i postawienia tam czegoś innego.
Nagle ktoś mu włożył kij w szprychy, robiąc z budynku zabytek, co facetowi rozwaliło wszystkie plany. Może np. inwestorzy zażądali zwrotu wkładów, itp.?
O takich numerach z władzami miast też słyszałem - namawiają kogoś do zakupu nieruchomości, a gdy to nastąpi, zmieniają plan zagospodarowania przestrzennego, i inwestor zostaje na lodzie z bezużyteczną i bezwartościową działką.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No ba! Psioniczny wręcz.
Nawet mnie nie wkurwiaj...
Dodano po 47 strzałach znikąd:
Dodano po 47 strzałach znikąd:
To byłaby już patologia, ale bardzo możliwe. Przypomnij mi, kto tam u Was rządzi?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ojej... Bo doniesiesz na mnie do Nikoniarzy?
Peron Cywilny.
Ale wcześniej rządził pre-PiS, i działo się dokładnie to samo.
Ale wcześniej rządził pre-PiS, i działo się dokładnie to samo.
- poor
- Rich poor
- rbit9n
- Ribitibi