Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
Kiedyś na festiwalu dokumentów "At Home/U siebie" był film o Mongole który Warszawą Pabiedą jeździł po pustyni Gobi i rozwoził ludzkości jedzenie.
Ale polską Warszawą czy radziecką Pabiedą?
BTW, Rosjanie uważają, że Polacy zepsuli klasyczną Pabiedę, tworząc trójbryłowy model 203/204/223/224 z wydzielonym bagażnikiem
BTW, Rosjanie uważają, że Polacy zepsuli klasyczną Pabiedę, tworząc trójbryłowy model 203/204/223/224 z wydzielonym bagażnikiem
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I mają rację.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ponoć Nyski zajebiście popularne były w Wietnamie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Niewykluczone.
Co do przeróbki tyłu Warszawy, to uważam, że była dość udana, a dokonała się stosunkowo niewielkim kosztem, co miało duże znaczenie. Sylwetka może straciła, ale funkcjonalność auta bardzo zyskała. Nowy bagażnik był większy, łatwiej dostępny, widoczność do tyłu lepsza.
Co do przeróbki tyłu Warszawy, to uważam, że była dość udana, a dokonała się stosunkowo niewielkim kosztem, co miało duże znaczenie. Sylwetka może straciła, ale funkcjonalność auta bardzo zyskała. Nowy bagażnik był większy, łatwiej dostępny, widoczność do tyłu lepsza.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ożesz…
Tymczasem niedawno taka osobliwość się w kurorcie ujawniła - przejeżdżałem mimo, po czym zadzwoniłem do Roberta, a on upolował z firmy widok po ruszeniu:

Niestety, jak widać, kierowca, łamiąc przepisy, nie "uruchomił" świateł.
Tymczasem niedawno taka osobliwość się w kurorcie ujawniła - przejeżdżałem mimo, po czym zadzwoniłem do Roberta, a on upolował z firmy widok po ruszeniu:

Niestety, jak widać, kierowca, łamiąc przepisy, nie "uruchomił" świateł.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Śliczna ta osobliwość, to jakiś lokals? Czy tylko do apteki po proszki na ból głowy przyjechał?
Swoją drogą, jak tak patrzę na te "starocie" i widzę jak kiedyś zwracano uwagę na jakość wykonania i detale, po czym idę do roboty i widzę jakie barachło teraz pchają do marek "premium" to wyć się chce!

Swoją drogą, jak tak patrzę na te "starocie" i widzę jak kiedyś zwracano uwagę na jakość wykonania i detale, po czym idę do roboty i widzę jakie barachło teraz pchają do marek "premium" to wyć się chce!

- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Potrzymał byś do dzisiaj i już byś miał klasyka