Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Kwanon?
a jezd jakiś inny eL?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
El gavino.
Niezła cena na 35/1.8 w hiszpańskim amazonie z darmową przesyłką.
- Owain
- Nasz Czelnik
Biere! Piszcie jak zapłacić bezstratnie? Revolutem?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Jakąś kartą w euro. I wybierz darmową przesyłkę ekonomiczną, nie wiem jaka jest domyślnie.
- Owain
- Nasz Czelnik
No i wuja. Ni mom karty w euro, mam tylko w USD. W euro niby mam rachunek w mBanku ale nie mogłem jakoś przez niego zapłacić bo na Amazonie.es był tylko link do dodania karty, do przelewu sepa i do jakichś zakupów ratalnych. Ja wiem, że to grosze, ale nie lubię być jebany w dupę. Nie wiem jakim chujem z 512 euro robi się 521 euro. To pierwsze oszustwo Amazona. I najtańsza wysyłka to było 4,65 euro, to drugie oszustwo. Trzecie oszustwo to kurs euro mojej karty mastercard. I tak z ceny 2200 za szkiełko zrobiło się 2320.
Oczywistym jest czyja to wina, dlatego oczekuję dziś przelewu od cz4rnucha na 120 zł.
Dodano po 4 minutach 3 strzałach znikąd:
I jeszcze chuje mi piszą: "Hola Sebastian, gracias por tu pedido." Nie wiem czy nie próbują mnie obrazić.
Dodano po 1 minucie 30 strzałach znikąd:
Z ciekawości, może ktoś sobie przejść tą ofertę i zobaczyć, czy faktycznie cena się nie zmienia i czy wysyłka darmowa? Kurs eur i płacenie to już moja strata, wiadomo, jak się nie ma karty w euro, ale ta cena i wysyłka to mnie wkurwiła:
Dodano po 7 minutach 49 strzałach znikąd:
I jeszcze forum mnie wkurwia, bo linka nie widać tylko dużo pustego miejsca. Jeszcze raz:
Dodano po 12 strzałach znikąd:
Pierdolę to.
Dodano po 1 minucie 59 strzałach znikąd:
Querido Sebastián Vienes de un país pobre lleno de gente estúpida. Definitivamente eres un imbécil, así que te follamos por un euro extra y te enfadarás. Que tengas un buen miércoles.
Oczywistym jest czyja to wina, dlatego oczekuję dziś przelewu od cz4rnucha na 120 zł.
Dodano po 4 minutach 3 strzałach znikąd:
I jeszcze chuje mi piszą: "Hola Sebastian, gracias por tu pedido." Nie wiem czy nie próbują mnie obrazić.
Dodano po 1 minucie 30 strzałach znikąd:
Z ciekawości, może ktoś sobie przejść tą ofertę i zobaczyć, czy faktycznie cena się nie zmienia i czy wysyłka darmowa? Kurs eur i płacenie to już moja strata, wiadomo, jak się nie ma karty w euro, ale ta cena i wysyłka to mnie wkurwiła:
Dodano po 7 minutach 49 strzałach znikąd:
I jeszcze forum mnie wkurwia, bo linka nie widać tylko dużo pustego miejsca. Jeszcze raz:
Dodano po 12 strzałach znikąd:
Pierdolę to.
Dodano po 1 minucie 59 strzałach znikąd:
Querido Sebastián Vienes de un país pobre lleno de gente estúpida. Definitivamente eres un imbécil, así que te follamos por un euro extra y te enfadarás. Que tengas un buen miércoles.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jadu Spainy jadu
Kiele mego zadu
Do mnie nie zajadu
Bo ni mom euragu
To i hola hola la
To i hola hola la
To i hola hola la
To i hola hola la
Kiele mego zadu
Do mnie nie zajadu
Bo ni mom euragu
To i hola hola la
To i hola hola la
To i hola hola la
To i hola hola la
Przecie to nie moja wina, że masz jakieś wujowe karty. Jak masz revoluta to nie musisz mieć rachunku w euro, bezkosztowo przeliczy Ci na euro z każdej innej waluty. Sprawdziłem i u mnie do momentu potwierdzenia zamówienia cena nadal wynosi 512,80 EUR plus faktycznie dolicza 5 euro za przesyłkę. Darmowa z tego co teraz doczytałem jest na terenie Hiszpanii lub (chyba) gdy masz konto prime. Nie wiem czy to konto prime trzeba założyć na hiszpańskiej stronie (jeśli tak to sorry, bo raczej tego nie możesz zrobić) czy wystarczy prime niemiecki. Jeśli wystarczy niemiecki to możesz go wypróbować za darmo przez 30 dni lub jeśli kiedyś już z niego korzystałeś to na tydzień za 1 euro. Tylko nie chcę byś mi także to euro dodał do rachunku więc dopiszę tylko, że nie daję Ci gwarancji, że niemiecki prime zadziała na stronie hiszpańskiej. Za kilka dni ciorny piątunio więc może wtedy się coś znajdzie na niemieckiej lub w Polszy.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Marcin, a Ty dalej nie chcesz mojego cz4rnego G7x? A może ktoś inny? Bo właśnie sobie przypomniałem, że wciąż leży bezczynnie i się marnuje.