Czapka

off-duty
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Czapka

Post autor: cz4rnuch »

To z mojego nowego cyklu: "Fifty Shades of Black". A co do żużlowej obróbki a la Zdyb to bardzo mnie przykro, bo też nie lubię. Ale chyba wiem o co chodzi. Za dużo kontrastu plus pogoda przedburzowa dała trochę tak jakby chłodnego klimatu. Szkiełko raczej nie jest tu winne, bo ono nie ma charakteru, raczej zwykłe, gładkie (w porównaniu z nfd50 :)) mazidła produkuje i raczej na ciepło. Oczywiście o ile się da, bo z takim światełkiem mazać da się tylko przy klołsapach.
namoamo

Post autor: namoamo »

O_o niezła abstrakcja skojarzyć to zdjęcie z Tomkową obróbką.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

No widzisz, ja się nie znam. Ogólnie jakoś tak może zbyt kontrastowe, może przeostrzone, może za dużo clarity, a może się mylę.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Owix, jak się zwie ta twoja uczelnia, bo muszę swoje babsko zapisać? Kurwa, z każdego wyjazda mam chociaż jedno zdjęcie, które drukuję mamusi, by miała pamiątkę a tu 126 fotek(!!!) z jedynej miejscówki z której chciałem mieć zdjęcie i kurwa 1 (słownie jedno) ostre na którym nawet nie widać mnie we wspaniałej pozie na tle widoczka. Oczywiście wszystko wstępnie ustawione, nawet ostrość. Nie wiem jak kobiety (niektóre) to robią, ale moja była miała tę samą umiejętność.

Najlepszy fotos z wyjazdu.

Obrazek
puch24

Post autor: puch24 »

He, he, moja była pani zamiast szminki nosi w torebce śrubokręt, itp.
Ale znam multum takich pań, jakie opisałeś.

Aktualnie szukam w celu nabycia komórki z obrotową tarczą i widełkami do odkładania słuchawki. Ma nie mieć żadnych guzików, żadnego menu do ustawiania, żadnych opcji dodatkowych, ma nie mieć książki telefonicznej, żadnej pamięci, absolutnie żadnych smsów, itd. Absolutnie nie może mieć żadnych guzików, które można nacisnąć krótko albo długo, i w żadnym przypadku nie może mieć przycisków o zmiennych funkcjach, których aktualne znaczenie jest wyświetlane na ekranie. Jeśli już miałby jakieś guziki, to muszą być wyraźnie opisane, absolutnie jednofunkcyjne, z oddzielnym guzikiem do wszystkiego. Może ktoś widział coś takiego?
cz4rnuch

Pardonsik, ale znalazłem jeszcze jedno ostre. Tyle, że to bardziej zasługa hiperfokalnej niż pani mego życia. No i krzyżyki musiałem domalować :(

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19 gru 2017, 01:41 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
puch24

Ale fajne!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Balcky. Moja alma mater jest ze wszech miar lokalna ;)

Natomiast tak dumam z rana nad Twymi fotami, niekoniecznie Twej Pani. Czy Ty wyastrzasz globalnie? Bo może to jest to, dlaczego nieostrości masz takie strasznie wkurwione. Ja, master od fotoszopa, nauczony pyndzelkowania, wyastrzam lokalnie raczej tylko.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Ciemny Wodzu, powiedzmy głośno prawdę - byłeś i jesteś ostro tępiony przez swój harem i w związku z tym musisz podjąć znacznie bardziej drastyczne kroki, niż słynny "rzeszowski kurs nauki".

Maciek, kup sobie "Telefon 110".
puch24

wpk pisze: 19 gru 2017, 07:25 Maciek, kup sobie "Telefon 110".
Nie sobie.

PS.
Pamiętam Fernruf 110.
ODPOWIEDZ