Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
Widziałem serię filmików na YT, jak jakiś kolo wziął starą stalową ramę z widelcem, tu coś odciął, tam coś dospawał, co nieco odgiął i przerobił na współczesne standardy. Szersza oś o większej średnicy, hebla tarczowe, nie wiem czy nawet nie zrobił wewnętrznego prowadzenia pancerzy. Ze starej szosówki zrobił gravela. Dobrze, że dla siebie robił bo ja bym się bał na takim ulepie jeździć. Szacun, ze mu się chciało i umiał, ale takie trochę wyważanie otwartych drzwi.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czyli szacun dla gavina. 

ja tjuninguje komponenty nie naruszam kąstrukcji ramy
Dodano po 38 minutach 55 strzałach znikąd:
w sumie jakby się mi znudził singiel to mogę z tyłu zmienić piastę, wrzucić kasetę i przerzutkę na adapterze do ramy, nie ma co prawda uchwytów do pancerza, ale to można dać pełny pancerz na całej długości
Dodano po 38 minutach 55 strzałach znikąd:
w sumie jakby się mi znudził singiel to mogę z tyłu zmienić piastę, wrzucić kasetę i przerzutkę na adapterze do ramy, nie ma co prawda uchwytów do pancerza, ale to można dać pełny pancerz na całej długości

- danz1ger
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Prezes też ma i się chwali.
To się chwali.
Dodano po 2 minutach 42 strzałach znikąd:
Chwalmy pana... prezesa.
W górę serca!
Dodano po 2 minutach 42 strzałach znikąd:
Chwalmy pana... prezesa.
W górę serca!
- Owain
- Nasz Czelnik
- sorevell
Na trytytki do ramy ofc.gavin pisze:w sumie jakby się mi znudził singiel to mogę z tyłu zmienić piastę, wrzucić kasetę i przerzutkę na adapterze do ramy, nie ma co prawda uchwytów do pancerza, ale to można dać pełny pancerz na całej długości