Things
- 
				nordenvind

Re: Things
1035 hPa to chyba na gumnie  

- cichykot
 - Tamarukam

też mam lampę. a 1035 u mnie na wsi wczoraj było. z tymże najlepszy na dźwiganie ciśnienia i tak jest szef w fabryce.

- 
				aisoglaM

No ja mam przed urlopem takie ciśnienie, ze na tym urlopie przez bite 10 dni będę do siebie dochodzić.  Dlaczego wszystkie nieszczęścia świata i nieprzewidywalne zdarzenia dzieja sia tuz przrd tym jak idziesz na urlop. Żeby do końca przeczolgac  wyssac wszystkie nerwy i przememlac

- wpk
 - wpkx
 - Kontakt:

Tak? A ile na ile? I na jakim urlopie? 

No przecież nie w stratosferze.
- 
				puch24

Współczuję, Małgosiu.aisoglaM pisze: ↑06 lis 2020, 07:08 No ja mam przed urlopem takie ciśnienie, ze na tym urlopie przez bite 10 dni będę do siebie dochodzić. Dlaczego wszystkie nieszczęścia świata i nieprzewidywalne zdarzenia dzieja sia tuz przrd tym jak idziesz na urlop. Żeby do końca przeczolgac wyssac wszystkie nerwy i przememlac
U mnie, jakbym się nie obracał, to dupa z tyłu. Nie to, że totalne katastrofy, ale dużo różnych psujących nastrój.
- 
				aisoglaM

Dziękuję Puszku. Paruję już uszami. Ten covid wyzwala najgorsze cechy wśród ludzi. Trzymam kciuki, żeby te psuje się szybko pokończyły. Ja mimo, że urlop już zaczynam w poniedziałek muszę iść do pracy i kończyć. Masakra. No ale już psychicznie nie mogłam.

- vid3
 - Kontakt:

- wpk
 - wpkx
 - Kontakt:

- Gdzieżeś to bywał, czarny baranie?

- wpk
 - wpkx
 - Kontakt:

- Gdama
 - Gdriada