Czapka
Re: Czapka
Nie kumam? Złośliwość rzeczy martwych czy użytkowników żywych?
I to i to 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No i dzięki Tapatokowatemu (kudos!) nadal jestem w tym samym miejscu. Do tego służą forumy. 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Better Call Sa... mek:

Popijając Berliner Kindl Weisse (ależ okropny smak) doszedłem do wniosku, że temu forumu jak nic brakuje mojej kolejnej czapki. Tym razem posylwestrowa ekwilibrystyka na bajku. Przy okazji podziękowania dla naszego czarnucha z TLV. Chałupa Ci strasznie capi psem i masz zajebiście wielkie pająki za szafą, ale piwo miałeś dobre.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Weisse? Bambomarcinie, Tyś jest ale niebezpieczny, rowerem za szafę gospodarzowi wjeżdżając i rezydentów płosząc. To pewnie przez takich jak Ty są na świecie zony "Nur fur Weisse". 

- _13_jacek
- Solona Alicja
Jakikolwiek smartfon Xiaomi szukaj w ustawieniach Tryb Lite.
Mam Redimi 4A sprawdziłem ten tryb dla seniora i wygląda nieźle.
Po za tym tego Redimi 4A w którymś markecie niedawno widziałem za 399peelenów(taniocha)
Krótko o tym chinczyku: ma dużo pamięci wbudowanej(nie potrzebna karta pamięci), nie wiesza się, bateria trzyma całkiem dobrze do 2-3dni.
Myślę że, przy sporadycznym telefonowaniu wytrzymałaby dłużej.
Po zakupie od raz trzeba dokupić etui i szybkę na ekran.
Ktoś może powiedzieć że, to nic niewarte chiński badziewie ale mam od zeszłego roku i działa bezproblemowo.
"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
Alicja,
Sęks dziękuję za podpowiedź.
Niewykluczone, że skorzystam niedługo, bo w telefonie padła niewymienna bateria akumulatorowa, i trzyma dzień, jeśli telefon leży nierozmawiany.
Sęks dziękuję za podpowiedź.
Niewykluczone, że skorzystam niedługo, bo w telefonie padła niewymienna bateria akumulatorowa, i trzyma dzień, jeśli telefon leży nierozmawiany.

- sorevell
Niewymienne akumulatory nie zawsze są niewymienne. Jaki model?