Things
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Things
Staram się nie popadać w konserwatyzm. Używam i otwartej dziury i przymykam. Używam clarity a czasem odejmuję clarity. Foty robię jak mi się podoba, obrabiam, jak mi się podoba. Na krytykę jestem otwarty, ale nie obiecuję, że się zmienię ;p
Sowy nie są tym, czym się wydają...
I to tak otwarcie wbrew Bezczelnikowi Wzwodzowi? 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dziurwa.
Typowe.
Lud wiejski stawia wanny w polach coby inwentarz na wypasie mógł się napić, ale mojego kumpla taka wanna, często mijana drogą, zawsze inspirowała.
Lud wiejski stawia wanny w polach coby inwentarz na wypasie mógł się napić, ale mojego kumpla taka wanna, często mijana drogą, zawsze inspirowała.
- Owain
- Nasz Czelnik
Dokładnie tak.
Co było zastanawiające, bo daną wannę mijaliśmy w drodze nad zalew Jeziorsko na Warcie, ok. 60 km na zach od Łodzi, dokąd jeździliśmy m.in. właśnie się pokąpać. Albo stamtąd wracaliśmy.
Co było zastanawiające, bo daną wannę mijaliśmy w drodze nad zalew Jeziorsko na Warcie, ok. 60 km na zach od Łodzi, dokąd jeździliśmy m.in. właśnie się pokąpać. Albo stamtąd wracaliśmy.
- Gdama
- Gdriada
Niektórzy tak mają. Mój pies tak robił. Żadnej kałuży nie odpuścił, nawet jeśli właśnie wracał znad jeziorka 

Na szczęście kolega tylko zwracał uwagę na tę wannę, nie wykąpał się w niej. 
Zastanawiające było tylko to, że co jechaliśmy, to wanna stała w nieco innym miejscu.

Zastanawiające było tylko to, że co jechaliśmy, to wanna stała w nieco innym miejscu.