Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
samek

Re: Stream of consciousness

Post autor: samek »

Owain pisze: 29 wrz 2017, 15:12 Hm, ja też. Boję. Bo kupilim bilety jednak na tego Portera i Darskiego ale pani kasjerka kazała zachować paragony, bo ponoć moherowe babcie już się szykują, by pana Darskiego do miasta nie wpuścić :>
Spoko. W Kato moherów nie było. Tylko jakiś alawoytek zasłaniał.

Obrazek
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Ja tego kurwa nie rozumiem. Ludzie muszą. Zdjęciować, filmować. Po jaki chuj? Te zdjęcia ani nie mają wartości technicznej, ani pamiątkowej, bo że niby co, że ja byłem tam, przecież z takiego koncertu będzie w sieci sporo zdjęć akredytowanych focących, z bliska, lepszych. To samo z filmowaniem. Ostatnio na Kajahu i Bregoviczu normalnie las komórek, fotki, filmiki... Kto to i po co ogląda potem? Ruszone, zaszumione gówno, ale JA TAM BYŁEM. Jednego takiego nawet byczka, tulącego swą łanię tak zjebałem na koncercie Cave'a w Pradze w 2013 r., że myślałem, że mi wpierdoli. Ale czeski burak schował burak-phona i choć jednego, na linii mojego oglądania, miałem z głowy. Powinno się tego zakazać, ale nie ma jak...
Sowy nie są tym, czym się wydają...
samek

Owain pisze: 29 wrz 2017, 19:32 Ja tego kurwa nie rozumiem. Ludzie muszą. Zdjęciować, filmować. Po jaki chuj? Te zdjęcia ani nie mają wartości technicznej, ani pamiątkowej, bo że niby co, że ja byłem tam, przecież z takiego koncertu będzie w sieci sporo zdjęć akredytowanych focących, z bliska, lepszych. To samo z filmowaniem. Ostatnio na Kajahu i Bregoviczu normalnie las komórek, fotki, filmiki... Kto to i po co ogląda potem? Ruszone, zaszumione gówno, ale JA TAM BYŁEM. Jednego takiego nawet byczka, tulącego swą łanię tak zjebałem na koncercie Cave'a w Pradze w 2013 r., że myślałem, że mi wpierdoli. Ale czeski burak schował burak-phona i choć jednego, na linii mojego oglądania, miałem z głowy. Powinno się tego zakazać, ale nie ma jak...
A w hali Wisły byliście? Na Kayahu. Szkoda, że tam żadnego fotka nie zrobiłem. Bym Cię dodatkowo podqrwił.
A tam to w czwartek był panie las. Taki komórkowy znaczy.

Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

To jest paranoja. Bo nie wolno robić sprzętem z wymienną optyką, a wszystkim innym, w tym np. tabletami wielkości małych telewizorów, już tak. A skoro wolno, to każdy "Janusz koncertu" musi.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

O, Samku ale pewnie miałeś miejsca siedzące, dla bogaczy, bo my byli na płycie, dla plebsu ;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
nordenvind

Post autor: nordenvind »

wpk pisze: 29 wrz 2017, 20:00.... A skoro wolno, to każdy "Janusz koncertu" musi.
Bo Janusz to robi z miłości do Bożeny :) :) :)
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2017, 20:05 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
samek

Owain pisze: 29 wrz 2017, 20:01 O, Samku ale pewnie miałeś miejsca siedzące, dla bogaczy, bo my byli na płycie, dla plebsu ;)
Ha. Byliśmy na płycie po prawej jakieś 10 metrów od sceny :)
Koncertowo było. Czwartek Krak. Sobota Kato. A teraz przeziębienie.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Miałem kiedyś taką zabawną historię. Schyłek lata, daremna impreza na rynku miejskim.
Fajny zespół z U.K.Oczywiście wszystko ogrodzone. Wchodzę pierwszą bramką.
Co w torbie ?
Mówię zobacz.
Z wymienną ?
Tak.
Nie wchodzisz!
Śmieję się i mówię, wejdę następnym wejściem.
Naprężył się i odpowiada...no to zobaczymy.
Idę do następnych wejść, przede mną biegnie "ochroniarka" i informuje wszystkich kolegów dookoła.
No cóż, nawet nie próbowałem. Obok był piwny ogródek z całkiem dobrym widokiem.
Zrobiłem parę zdjęć zza ogrodzenia, usiadłem przy stoliku wypiłem piwo, po czym spokojnie wszedłem najbliższym wejściem :)
Nikt mnie nawet o nic nie pytał :)
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Z P900 by wszedł ?

Dodano po 5 minutach 26 sekundach:
Kiedyś poszedłem zobaczyć na żywo Cejrowskiego.
Mówił coś o Meksyku.
Jedna pani zaczęła go komórką focić.
Jak się WC wkurwił !!!?!?!
Zrobił wykład o prawach autorskich i chrześcijańskim wychowaniu w jednym.
Kobieta pewnie pod fotel się chciała schować.
samek

vid3 pisze: 29 wrz 2017, 21:20 wykład o prawach autorskich i chrześcijańskim wychowaniu w jednym
A bo to Panie obfotografują i jeszcze do reklamy telewizorów potem wykorzystają.

Obrazek
ODPOWIEDZ